HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Футболистът на “Вихрен” Р. Михов и любовта на живота му А. Гацева вдигнаха сватба със 100 гости

Дългогодишният катаджия в Сандански, вече пенсионер, Венцислав Гацев и съпругата му Гергана вдигнаха тежка сватба на една от близначките си – Антоанета, и любовта на живота й Ради Михов. Антоанета и Ради се врекоха във вечна вярност пред 100 гости, а в небето полетяха 10 бели гълъба.
Сватбеното тържество се проведе в механа “Софра” в СПА “Медите”. Кумове на младото семейство станаха Кристияна и Иван Демиревски. Пред родителите си Венци, Гергана, Емилия, Иван и приятели щастливите младоженци танцуваха първия си танц вече като семейство. До тях неотлъчно на дансинга бяха и техните кумове Криси и Иван.
Първото тежко сватбарско хоро поведе най-възрастната, баба Славка от рода на булката Тони. Булчинския букет хвана сестрата близначка Ани, която беше и шаферка с приятеля си. На тържеството присъстваха съотборниците на младоженеца Ради, който е футболист на “Вихрен” /Сандански/ – Стоян Манолски, Венцислав Стоянов, Илиян Панчев…
С телеграма, капитанът на “Монтана” Иван Михов поздрави младото семейство. Той е първи братовчед на младоженеца и се е извинил, че не може да присъства на сватбеното тържество, защото в този ден има мач.
ЛИДИЯ МАНЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *