Футболистът на „Пирин”/ГД/ Ив. Макриев се прояви като образцов вуйчо, посвети се изцяло на рождения ден на племенника Стефчо

Футболистът на „Пирин“ (Гоце Делчев) Иван Макриев показа на практика какво е да си „образцов вуйчо“. 23-годишният бранител посвети почти цял ден на своя племенник Стефан, а поводът за особеното внимание бе петият рожден ден на малчугана. Грижовният вуйчо се беше подготвил подобаващо и още в ранни зори честити празника на племенника си. Той бе приготвил подарък, който обаче остана „мъжка тайна“ между двамата. Приятели обаче се обзаложиха за почти сигурна опция „футболни обувки“, което едва ли е неочаквано, имайки предвид, че освен вуйчо Ваньо, дядото Георги, брат му Иван и братовчедът Димитър също са свързали живота си с популярната игра. 

Иван Макриев бе подготвил и други изненади за Стефчо, като на практика не остави неизпълнено негово желание. Двамата обаче трябваше да се разделят за кратко, за да може вуйчото да участва в редовната тренировка на „Пирин“ /ГД/. Веднага след нея двамата се събраха и се веселиха с всички останали на партито по случай рождения ден на малчугана.

 За купона майката Вера и бащата Витко се бяха погрижили да бъде наистина запомнящ се.

АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *