HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Футболист на „Вихрен” честити прочувствено 18-ия рожден ден на брат си цесекар: Богат съм, защото имам теб!

Емоционална честитка за 18-ия рожден ден на брат си Иван отправи в социалните мрежи баткото Илиян Митрев, двамата се считат за едни от най-големите футболни таланти, излезли от санданската ДЮШ. В момента по-малкият, Иван, е част от втория отбор на ЦСКА, а Илиян защитава честта на родния “Вихрен”.

Двамата братя са се снимали един до друг с различните екипи. Текстът по фотото гласи: “Честит 18-и рожден ден, брат ми! Желая ти най-вече много здраве, защото без това всички други пожелания не си струват. Също ти пожелавам да намериш в себе си едно духовно щастие, което да те държи щастлив и усмихнат, както сме свикнали да те виждаме! Бъди позитивен и влизай във всяко предизвикателство с усмивка и мотивация.
Вече на 18… все едно вчера беше, когато бяхме на по 6-7 години и се карахме кой да седне на компютъра. Знай, че времето минава, но любовта към брата – не.
Хората казват, че са богати, когато имат много пари и материални блага. Аз казвам, че съм богат, защото имам теб. Бъди този, който си, и не се съмнявам, че те чака нещо прекрасно в живота ти. Знай, че аз съм винаги тук и се гордея с теб така, както с никой друг. Обичам те изключително много”.

Има и послеслов: „Снимката е от деня, в който изпитах гордост, че излизам на терена срещу брат си /изкара късмет, че заваля сняг и прекратиха мача на полувремето/”, следва усмивка.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *