Футболист на „Места” се похвали с трофеен улов – 4,8 кг шаран, с треньора му обещаха на съотборниците си банкет с двустепенно меню – риба и дивеч

Футболистът на „Места“ (Хаджидимово) Ангел Кюмурджиев показа, че не отстъпва на треньора си Димитър Парасков и на един от местните любимци Илиян Масърлиев, и също като тях демонстрира своите умения в областта на риболова. Този път бившият кадър на „Локомотив“ (Пловдив) накара всички свои „събратя по въдица“ да му завиждат, след като се сдоби с първия си трофеен екземпляр в графа „шаран“. Той се похвали със снимка, с която удостовери улова на 4,8-килограмова риба, с която се справи след над половин час борба. Стръвта, на която уловил едрия екземпляр, бившият играч на „Пирин“ (Гоце Делчев) запази в тайна, но разкри, че по-скоро предварителната работа по захранката е най-важният елемент за успешен завършек на риболовния излет.

Слуката бе полята заедно с най-близките на Ангел Кюмурджиев, който ще има и сериозна конкуренция, след като част от неговите съотборници тръгнаха към специализираните магазини за закупуване на такъми, с които да гонят нови постижения. Сега се очаква не само техният отговор, но и отговора на старши треньора Димитър Парасков, на когото всички пожелаха успех в започналия вече лов на диви прасета. Бившият кадър на „Пирин“ (Благоевград) и „Пирин“ (Гоце Делчев) миналата година имаше добра слука, която съекипниците му и феновете пожелаха да „надгради“. В същото време надеждата за това е подплатена и от обещанието русокосият треньор да събере своите подопечни на дружеско парти с дивечово месо при успех. За да бъде „сюжетът“ по-завързан, отборът пожела менюто да бъде двустепенно – риба и месо, като за рибата натовари с нелеката задача Ангел Кюмурджиев, който прие предизвикателството.

АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *