Футболист на „Пирин” /ГД/ взе изпита за ловец, попълва дружинката в Борово

Футболистът на „Пирин“ (ГД) Александър Георгиев стана най-младият ловец в дружинката на село Борово и успешно премина своето бойно кръщение. На ловната вечеринка преди дни всички авджии приеха топло като равноправен член футболиста, който наскоро издържа изпитите за авджия и получи ловния си билет.

Случаят бе полят подобаващо, а Георгиев бе засипан с пожелания за бъдеща слука и точен мерник. Всички дадоха ценни съвети на новобранеца, истинското му бойно кръщение обаче се отлага за есента, когато ще се открие новият сезон.

Ал. Георгиев участваше и досега в излетите на дружинката, но като логистик, не и с пушка в ръка. За футболиста на „Пирин“ (ГД) остана да изпълни и още една важна задача – да се сдобие със собствена, чисто нова пушка за началото на следващия ловен сезон. Самият той разкри, че вече действа по въпроса и е събрал голяма част от нужния финансов ресурс. Георгиев обаче е изправен пред дилемата дали да заложи на руска фирма, или на някоя от модерните напоследък американски или чешки марки.

СТОЯН МАНОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *