Футболист на „Струмска слава“ взе диплома за бакалавър в ЮЗУ, продължава с магистратура

Футболистът на “Струмска слава” (Радомир) Любомир Граминов се дипломира в ЮЗУ „Н. Рилски“. Прясно излюпеният бакалавър завърши специалност “Физическо възпитание и спорт”. В момента Любо продължава с магистратура “Физическо възпитание и спорт за изявени деца и ученици”, която трябва да защити през май.

“Заради пандемията тази година няма да има церемонии по дипломиране, но сме длъжни да се съобразяваме. В университета в Благоевград бяхме колеги с вратаря на “Ботев” (Враца) Красимир Костов, двамата сме от петричкото село Коларово, знаем се от деца, сега продължаваме заедно и с магистратурата. Следващата ми цел е завършването на треньорските курсове. На този етап не смятам да работя по специалността, по-скоро се виждам да работя с деца, след като взема треньорски лиценз. Засега продължавам да се концентрирам върху футбола, пред мен има още доста години активна кариера на терена, пък после ще видим как ще се развият нещата”, трасира бъдещите си намерения и планове 28-годишният железен бранител, който е юноша на “Пирин 2001”, а в досегашната си визитка има записани няколко успешни сезона с “Беласица” и “Банско”. През две квалификационни кампании бе и капитан на аматьорския национален отбор, преди да стане профи при радомирския Капело – Владимир Димитров, в средата на миналата година.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

3 Коментара

  1. Груйо Путин

    Питайте го колко пъти през 4-те години на “учене” е влизал в ЮЗУ. Едва ли повече от 2 – при подаване на документи и при вземане на “тапията”…

    Отговор
  2. Ницше

    С трепет очквах да прочета, че е завършил Философия, Психология или Право…А той -тъгъдък-тъгъдък!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *