Футболната легенда на Крупник Г. Бибишков-Вуцата чукна 60

Една от футболните легенди на симитлийското село Крупник празнува 60-годишнина. Всички в селото помнят Георги Бибишков-Вуцата, който през 80-те години на миналия век оставяше сърцето си на терена за победите на местния футболен отбор „Левски”. Безкомпромисната му игра винаги е била за пример на по-младите футболисти. Халфът е давал всичко от себе си на игрището, не се е поколебавал да не дава и миг отдих на свои роднини, които играели за противниковия тим.

От години Вуцата, както всички го знаят в Крупник, живее в Сандански, където има частен бизнес, но не пропуска всяка възможност, за да се прибере в Крупник, за да се види със своите роднини, близки и приятели. За своя юбилей Вуцата не покани много хора заради епидемията от коронавирус. Но много бяха тези, които го поздравиха. Един от тях бе кметът на Крупник Иванка Чакалска.

„Искам да му пожелая още дълги години да е заобиколен от близките си хора и от добрите си приятели. Нека е все така добър и отзивчив човек, да постига целите си, да е здрав, успешен и щастлив”, пожела на своя кум Чакалска. 

ИВАН ИВАНОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *