Футболната прима Л. Костова изгледа от ложите разгромна победа на „Фиорентина”

Неочаквана среща с миналото и настоящето на „Фиорентина” споходи петричката футболна прима Лили Костова на старта на италианската Серия А.

“Като част от женския отбор на „Фиорентина” ние разполагаме с карти за VIP ложите на стадион “Артемио Франки” и с колежката ми от Германия Стеф Брий отидохме да гледаме първия мач на виолетовите с “Киево”. Сядам си аз на мястото и гледам до мен  сеньор Чезаре Прандели /сн. 1/. Няколко места  встрани седеше Кевин Миралас, снимахме се и с него /сн. 2/. Много любезни, отзивчиви футболни хора”, обобщи впечатленията си от срещата Л. Костова.

61-годишният Прандели е бивш треньор на “Фиорентина” и националния отбор на Италия, за последно водеше “Ал Насър” в Саудитска Арабия, в момента вероятно си търси нова работа, пък и си го тегли към Фирензе.

30-годишният белгиец Кевин Миралас е играч на английския “Евертън”, през пролетта бе под наем в гръцкия “Олимпиакос”, сега е под наем при виолетовите от Флоренция, но контузия му пречи да направи официален  дебют  за новия си отбор.

Лили се оказа на кадем за домакините, които разбиха магаретата от “Киево” с 6:1, а петричанката се зарече на всеки следващ мач на „Фиорентина” да сяда на същото място, откъдето се открива чудесен изглед към тифозите от агитката /сн. 3/.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *