Футболната прима Л. Костова празнува 31-и рожден ден в родния Петрич, приятели заляха профила й в социалните мрежи със стотици пожелания

Петричката футболна прима Лиляна Костова отпразнува 31-ия си рожден ден в компанията на близки и приятели в родния Петрич. Стотици познати и бивши съотборнички от страната и Европа засипаха профила й в социалните мрежи с пожелания за бъдещи успехи в спорта и живота.
След като разтрогна с италианския “Фиорентина” преди Коледа, Лили се възстановява от травмите, придобити на футболния терен, ползвайки услугите на бившия рехабилитатор на “Беласица” от ерата “Хаджииванов” Росен Александров. В същото време Костова използва незаетите с футбол месеци за продължаващото й обучение в ЮЗУ – Благоевград.
Най-титулуваната родна футболистка, която вдигна шампионските купи на България, Кипър, Русия, Полша, а през миналата спечели суперкупата на Италия с “Фиорентина”, почерпи щедро на празника, присъстващите я изненадаха със стилна торта с емблемата на последния й италиански клуб до момента.
“Щастлива съм, защото имам хора, които ме карат да се чувствам такава! Благодаря на всички, които се сетиха за мен, и най вече на онези, които си направиха труда да вдигнат телефона и да ме поздравят! Бъдете успешни и никога не спирайте да преследвате нещата, за които мечтаете!”, с благодарност написа в социалните мрежи Спортист №2 на Петрич за 2018 година Лиляна Костова.
СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *