Футболната фамилия Светослав и Марияна Дякови с празнична ноемврийска серия, честваха рождените дни на двете си деца Виктор и Деа

Ноември е най-прекрасният месец от годината за семейството на благоевградския футболист Светослав Дяков-Съни и съпругата му Марияна. Тогава са родени двете им деца – синът Виктор и дъщерята Деа, които изпълват живота им с радост, топлина и вдъхновение. Марияна Дякова, която винаги намира време и точния начин да предаде и сподели емоцията си от щастливите семейни моменти в социалната мрежа, и този път не изневери на себе си. В прилив на майчини чувства, тя отправи най-милите пожелания към всяко едно от децата на рождените дати.

„Преди 4 години две светещи очички ни погледнаха в онази студена ноемврийска сутрин и стоплиха сърцата ни.Добротата, която излъчват тези две очи да пребъде, мила моя Деа! Днес заедно преоткриваме света и се учим на важните неща в живота. Бори се с добро в сърцето! Порасни достоен и честен човек. Бъди щастлива!…. Винаги засмяна!“, пожела на малката кукла развълнувата майка.

Пожеланието към сина Виктор също преливаше от нежност, но и от символични послания като към по- голям батко: „Преди 8 години аз му дадох живот, а той до ден-днешен ме прави най-гордата майка. Вико, както в твоята любима математика, така и в живота няма действия само със знак плюс. Понякога ще плачеш и ще си тъжен, друг път безкрайно щастлив. Стреми се и от негативното да извличаш позитивизъм. Бъди здрав, момчето ми. Нека 8-ицата ти донесе безкрайно щастие и късмет. Избери пътя си сам и го следвай, но се стреми винаги добротата да е водеща в действията ти.

Ние ще се стремим да ти даваме нужното възпитание, което да те направи достоен човек. Пожелавам си да имаме щастието да те видим голям и отговорен човек!”. 

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *