Футболната централа изтегли с 48 ч. дебюта на новия треньор на „Банско“

Зоналната футболна централа изтегли с два дни по-рано за днес мача на „Банско“ срещу „Сливнишки герой“ от първенството на Югозападната Трета лига. Промяната е по молба на сливничани поради планираното отдавна пътуване в чужбина на по-голямата част от футболистите, което не може да бъде отменено или пренасочено за друга дата. Гостите от топкурорта под Тодорка подкрепиха искането на съперниците си със съгласие да изиграят срещата 48 часа преди останалите. Двубоят ще бъде дебютен за временния наставник Георги Галчев, който поема отбора на пожар след оставката предния ден на титуляря в последните 2 г. Димитър Крушовски.

Изключително пестелив по казуса с рокадата бе изпълнителният директор на козлите Крикор Румян. „Решението за раздялата беше най-трудното, което ми се е налагало да взема, откакто съм в Банско. След поражението в събота с 0:1 от „Ботев“ (Ихтиман) ситуацията стана турбулентна и изискваше незабавни мерки“, заяви клубният шеф.

Новият предводител Г. Галчев извежда всичко най-добро в Сливница. В групата се връща Петър Лазаров, който изтърпя наказанието си за червения картон отпреди две седмици срещу „Рилски спортист“. Йордан Лечов също е готов за игра. Дори и с остатъчни проблеми от контузия с отбора пътува и новоназначеният за играещ помощник Абди Абдиков.

„Най-важното сега е да вдигнем настроението на момчетата и да започнем да бележим положенията си. Имаме потенциала да го направим“, коментира треньорът дебютант.

 ВАСИЛ БОРИСОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *