Футболните надежди на Хаджидимово загряха за новия сезон с турнир край морето

Футболистите на „Места“ /набор 2003/ спазиха традицията и участваха в турнира „Несебър къп“. Хаджидимовци, водени от Илиян Синадинов и бащата на футболната националка Евдокия Попадинова – Димитър Попадинов, заеха четвърто място в своята група. Те стартираха с поражение 0:1 от „Миньор“ /Пк/, като малко не стигна да се поздравят поне с равенство, въпреки добрите изяви на вратаря им Симеон Таранинов.

Във втория двубой, с шампионите от „Септември“ /Сф/, паднаха с 1:3, а почетното попадение вкара Тони Дюлгеров. Срещу „Ботев 57“ /Сф/ инкасираха хикс 1:1 с гол на Стоян Дюлгеров. В последния двубой умората си каза думата и „Места“ отстъпи на „Шумен“ с 2:4. На два пъти се разписа Кристиян Варадев, който бе най-полезният за своя отбор, след като се отчете и с асистенция в двубоя срещу септемврийци. По-добрата голова разлика позволи на южняците да изпреварят „Ботев 57“ в крайното класиране.

Малките футболисти се радваха на подкрепата на група местни фенове с корени от Хаджидимово, позакъснели летуващи техни съграждани и на Евдокия Попадинова, която посредством новите технологии следеше всяка тяхна стъпка от дома си в САЩ. Подрастващите спортисти отделиха време и на плажуването.

„Спазихме традицията, както всяка година. За нас този турнир винаги е бил важен най-вече заради това, че момчетата могат да се почувстват като отбор, а и да имат едно отлично лятно преживяване. Хубавото бе колективният дух и неспиращото желание за борба, които се надяваме да ги съпътстват постоянно”, коментира един от ръководните фактори в клуба Ил. Синадинов.

АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *