Футболните хора от Пиринско възобновиха купоните на БФС – Благоевград след принудителната Ковид пауза

Футболните хора от Пиринско възобновиха купоните (сн. 1, 2, 3) след 18-месечно принудително прекъсване заради пандемията от Ковид-19. Дългогодишната традиция рестартира председателят на Областния съвет на БФС – Благоевград Александър Кабзималски, а веселбата уважиха 50-ина шефове на комисии, дежурни делегати и рефери от всички категории барабар с елитния кандидат-международник Георги Иванов-Гонзо и асистент в Първа лига Костадин Тановчев (сн. 4).

Дансинга със зашеметяващо тиуст шоу откриха опитният арбитър Атанас Тимев и председателят на Спортно-техническата комисия към областната централа Георги Кордев, който минути по-късно обеща да свали 15 кг и да обучи група млади съдии за големи сблъсъци на националния стадион „Васил Левски“. С претенциозната заявка свирилият с успех в „А“ група учител по физкултура отговори на шеговитото подмятане, че е поотслабнал.

Закачката дойде от популярния музикант Христо Бачев-Карузо, който отново се грижеше за настроението на гостите с богатия си репертоар, като не отказваше и поздрави по телефона (сн. 5) за специални хора. Зад микрофона в дует няколко пъти се изявиха и реферите ветерани Васил Косанов и Кирил Манов-Ломбардо (сн. 6). Майсторлъка си в гръцките танци в разгара на вечерта демонстрира бившият вратар на „Пирин“ Кирил Стойков-Зози (сн. 7). Славното орле този път мислеше да пропусне сиртакито, ала многобройните му фенове все пак го навиха да ги зарадва.

ИВАН ДЕЛЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *