Футболното семейство Дякови с общо парти за рождените дни на децата им

Благоевградското футболно семейство на Светослав и Марияна Дякови празнува с общо парти рождените дни на децата си Виктор и Деа /на снимката/. Тъй като и двамата са раждани през ноември, родителите им решиха да им организират голям детски купон в комплекс „Монте Кристо“.

Специално за тържеството бяха обособени два приказни къта за двегодишната Деа и шестгодишния Виктор, в които да посрещат гостите. Тортата на  малката красавица беше снежнобяла, със златна каляска, а на баткото – синя, с планети. Майката и дъщерята бяха облечени с рокли от дантела като принцеси, а дрескодът на бащата и сина беше спортно-елегантен.

„Месец ноември ни е най-любим. Донесе ни толкова топлина преди 6 години и повтори преди 2 години. Сред гостите бяха наши приятелски семейства с децата си. Не беше лъскаво и помпозно, но всички много се забавляваха. Подаръци имаше най-различни, но най-големият беше екскурзията до Дисниленд в Париж,  която е нашият специален подарък за децата”, разказа Марияна Дякова.

По случай общото парти тя написа на страницата си във Фейсбук: „Ако има по-голямо щастие от това да имаш две деца, то това е да имаш син и дъщеря!”.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *