Халфът на “Места” А. Кюмурджиев изкачи Кончето с приятели, стяга екипировка за зимни преходи

Настоящият футболист на “Места” (Хаджидимово) Ангел Кюмурджиев изкачи Кончето. Той използва хубавото есенно време, за да посвети ден на едно от най-любимите си занимания – туризма, и на най-любимата си планина Пирин. Полузащитникът бе в планината заедно със свои приятели. Групата показа отлична форма и стигна до целта си с 35 мин. по-рано от обичайния график, като не се уплашиха от по-ниските температури.
За Ангел Кюмурджиев и компания това бе заключителна част на сезона, в който обиколиха някои от забележителните места в нашата страна, но и в съседна Гърция. За момента сезонът за него завърши, но той и аверите му обмислят да се снабдят с ново допълнение към екипировката, което да позволи и зимен пешеходен туризъм.
Ангел Кюмурджиев вече чете дебели справочници, за да черпи информация, но също така и търси достатъчно опитни туристи, които да му дадат ценни съвети. Той е категоричен, че ако тази зима не успее да осъществи своите намерения заедно със съмишлениците си, то идната вече всичко ще стане факт. Самият той не крие, че именно туризмът е част от неговата стратегия за поддържане на отлична физическа форма още от времето, когато бе в школата на “Лококомотив” (Пловдив).
АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *