Халфът на „Пирин” /ГД/ Ибрахим Алим покори с приятели Бойков връх

Атакуващият халф на „Пирин“ (Гоце Делчев) Ибрахим Алим използва времето си за почивка в края на седмицата, за да съчетае полезното с приятното. Футболистът на неврокопчани, който е известен като запален планинар, обу туристическите обувки и както всяка неделя, отдаде времето си за обиколка из Пирин.

Тази седмица за него маршрутът бе свързан с покоряването на Бойков връх с изходна точка Брезнишки езера. В своето начинание той бе подкрепен от двама свои братовчеди, които също като него споделят страстта към планината. Баки и Хюсеин Алим приеха идеята на Ибрахим и оползотвориха заедно с него почивния ден. Пръв до целта стигна футболистът на „Пирин“ (Гоце Делчев), а покоряването на върха те документираха с няколко фотоса, както и с цяла серия снимки на красивите гледки, разкриващи се от Бойков връх, споделени с други запалени планинари.

Веднага след завършването на приключението триото започна обсъждане на варианти за нов преход в края на тази седмица, като се очаква да бъдат готови с окончателния си вариант до утре (сряда). Тогава след края на контролата срещу втория отбор на „Пирин“ (Благоевград) те ще обсъдят последните детайли около бъдещото им приключение.

 ВАСИЛ БОРИСОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *