ХАОС НА ЛЕТИЩЕТО! „Уиз еър” разочарова, имаш билет, но не пътуваш

Пореден грандиозен скандал се разрази с нискотарифен превозвач. Във вторник и сряда сутрешните полети до Лондон на авиокомпанията „Уиз еър” се оказват препълнени. От компанията намират бързо решение – не пускат 25 души на борда. Без обяснение.

„След като минахме всички проверки, бяхме спрени на последния контрол. Казаха да изчакаме, че ще пътуваме с обедния полет”, разказва шокирана пътничка.

Клиентите на „Уиз еър” са блокирани на летището до следващия полет, който е след седем часа. Част от пътуващите в обедния полет също са свалени, заради… чакащите от сутринта.

Избирането на отпадналите ставало на случаен принцип. „Дадохме нашите две места на една жена, която трябваше да отиде в болница, тя просто се разплака, защото нямаше да може да стигне на време”, споделя Цветелина, която трябвало да кацне в Лондон сутринта.

Пътниците без късмет са изумени от тото принципа, според който са избрани оставащите. Разказват, че майка на три деца също била от изоставените, а семейството се качило на самолета само с бащата.

По това време представител на „Уиз еър” на летище София няма. На блокираните пътуващи е отказан контакт с компанията. „Казаха, ако искам да разговарям с представител на компанията, да пътувам до Унгария”, споделя с недоумение една от потърпевшите, съобщава Би Ти Ви.

По непотвърдена информация изнервените пътници дори стигнали до бой, заради продадени 40 места повече от наличните за полета до Лондон.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *