HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Хванати в изневяра: Мис Тигрова криеше известен женен любовник, а той сам проговори в национален ефир!

Водещият на предаването „Втори тото шанс“ по БНТ, актьор и зам.директор на Народния театър Цветан Николов разкри публично, че изневерява на жена си – актрисата Елена Боева с Мис Тигрова. Цецо пусна любовно обяснение в личния си фейсбук профил към девойката, която нашумя с порно изцепките си в онлайн пространството, пише Блиц.

Посланието на Цецо Тотото, както е известен сред аверите си, бе продиктувано от изказване на Мис Тигрова, пише Хот Арена.

В понеделник тя качи своя снимка а над фотоса написа:

„Искам да кажа нещо на Цецо – докато имаш връзка с мен, ще пиша за теб! Ако ще ме криеш, значи няма да си с мен!“.

След тези думи Цецо качи публикацията в своя профил и написа: “Омръзна ми да крия Тигровата мис, Такъв съм аз, обичам без каприз. Бъди до мене ти в добро и в беди, искам твоите мусаки. Нека бъдем с теб завчас и всички да завиждат те на нас!“.

След тези думи имаше такива, които повярваха на шегата, но повечето от колегите му схванаха подигравката. Самата Елена бързо влезе в духа на шегата и написа: “Така ли трябваше да узная??????“.

А актьорът Станислав Яневски се обясни в любов на Цецо: “Ах ти тигърче мое, Затова ли ти дадох аз сърцето свое! С тигрова да ми го разбиеш. Чак от фейсбука да ме изтриеш. Как сега това да преживея. Без сърцето си Цецо,няма да оцелея!”

По-късно Тигрова избухна с нов коментар: “Повече не ме свързвайте с Цецо Лъжата. Приключих с него и този път това е завинаги”.

Цецо и Елена са щастливо обвързани и чакат в най-скоро време да се роди първият им наследник.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *