HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Хванаха похотливеца, опитал да изнасили банскалийка на полето

Мъжът, направил опит да изнасили възрастна жена от Банско на нивата, е заловен от полицията в курорта. След проведените незабавни издирвателни дейности като съпричастен към гнусното деяние е задържан 38-годишният Крум Томанов от разложкото село Елешница. Той е задържан завчера в дома му в родното село и е закаран в ареста на РУП – Банско, където е разпитан. Томанов е приведен в следствения арест в Разлог и е задържан с прокурорска заповед до 72 часа. Срещу него е повдигнато обвинение за разврат и се очаква Районна прокуратура – Разлог да внесе днес в съда искане за налагане на най-тежката мярка „задържане под стража“. До разглеждането на мярката трябва да бъде готова и медицинската експертиза, която ще докаже дали става въпрос за опит за изнасилване, или изнасилване.

Преди няколко дни Томанов посегна на възрастна жена от Банско и направи опит да я изнасили, докато тя работи на собствената си нива в м. Барчовица. За щастие бруталният акт на изнасилвача е спрян от 54-годишния Асен Кирицов от Банско, който чул виковете  на жената, която се съпротивлявала на насилника.

Крум Томанов ще бъде изправен за втори път на подсъдимата скамейка с обвинение в опит за изнасилване. Първия път той е посегнал на възрастна жена от родното си село Елешница, която вече не е сред живите, а местни коментират, че тя си е отишла малко след посегателството и гаврата с нея. Първото си престъпление Томанов е извършил в края на 90-те години, тогава е бил около 20-годишен, осъден е за престъплението, но е реабилитиран. Според елешничани привидно мъжът се бил поправил и не е давал повод за съмнения, че би могъл отново да посегне на възрастна жена. След реабилитирането му той е работил няколко години в разложка строителна фирма. Томанов е строителен работник и към момента, но в друга фирма. Не е женен, живее заедно с родителите си, които според местните са много добро семейство. Има и сестра, която живее в чужбина.

ЯНА ЙОРДАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *