Хейли Бийбър на терапия заради онлайн омразата

Хейли Бийбър призна, че е потърсила помощ от терапевт, за да се справи с обидите, които получава от троловете в социалните мрежи.

Американската моделка обясни, че терапията и битката със страховете ѝ са ѝ помогнали да стане по-близка със съпруга си – поп певеца Джъстин Бийбър.

Вниманието и негативните коментари, които Хейли получавала в социалните мрежи са повлияли много зле на нейното психично здраве. 24-годишната звезда сега разкрива, че редовно ходила на терапия, за да се справи с тези проблеми. Според нея, Джъстин разбирал много добре през какво преминава тя, именно защото той е поп звезда.

Хейли също е израснала под светлините на прожекторите, тъй като родителите ѝ са известни – актьорът Стивън Болдуин и графичният дизайнер Кения Болдуин.

“Начинът, по който се справих с многото негативно внимание, насочено към мен, е… като говорих много за него с терапевт и като ходя на терапия редовно. Омъжена съм за човек, който се справя с това от много по-дълго време, в сравнение с мен… Мисля, че да споделям живота си с човек, който разбира това, дори по-добре от мен, много ми помогна”, споделя моделката пред подкаст на британското списание “Women’s Health”.

Звездата опитала да приеме това, че не всеки ще я харесва.

“Просто осъзнах, че има хора в интернет, които, независимо какво казваш или правиш, те просто ще искат да те мразят, защото не са щастливи в живота си”, обяснява тя.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *