Хекимян и Венелин Петков пиянстват заедно в бар

Топ имената на бТВ Антон Хекимян и Венелин Петков се показаха в необичайна за тях светлина.

Най-известните водещи и репортери на телевизията щурмуваха нощна София и изпиха десетки литри твърд алкохол по повод рождения ден на новинарския блок на медията. 

По случай “19 години БТВ Новините” в столично заведение се събраха Антон Хекимян, Цветанка Ризова, Биляна Гавазова, Николета Маданска, Гена Трайкова, шефът на новините – Венелин Петков и десетки други журналисти, оператори и монтажисти. От мащабния купон отсъстваха само Виктория Петрова и Юксел Кадриев, които в същото време са били дежурни в студиото и след късната емисия били крайно изтощени, за да се присъединят към запоя. 

От пиянските снимки на ТВ звездите се вижда, че градусите на партито са се вдигнали до краен предел и преносно, и буквално. Облеченият в светла риза Венелин Петков позира покрай пищната торта-изненада потен, а Цветанка Ризова в края на купона е само по оскъден потник. 

На ежегодния купон на телевизията обаче нито една от звездите не е дошла с половинката си. Изключение били само тези, които имат връзки с колеги, пише Ретро.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *