Хепи Ванче от “Фермата” показа мъжа, платил почивката ѝ в Доминикана (СНИМКИ)

Ваня Илиева, която победи в миналогодишното издание на “Фермата”, написа ироничен коментар в Instagram, опровергавайки скорошните слухове по неин адрес. Някои медии писаха, че в момента тя харчи парите си от наградата в Доминикана.

И не само това, Хепи Ванче, както е известна, сподели снимка, на която позира с “богатия си мъж”.

Публикуваме думите ѝ без редакция:

“До всички Жълти Преси. Н О В И Н А. Хепи Ванче си намери мъж, който ще покрие разноските на нея и приятелките и в Доминикана. Така, тя няма да профука наградата от Фермата. Бизнесменът от Уругвай е толкова влюбен, че обеща да купи на Хепи Ванче гарсониерка с огромна тераса в България, една в Доминикана и къща на плажа в Пунта Дел Есте в Уругвай. Все още нямаме новини кога ще бъде сватбата!

П.С. Моля, като си пишете статийките, поне нека информацията да е достоверна! Пътувах си преди Фермата, ще продължавам да пътувам и след това …. С пари или без пари… Важното е да сме здрави и Хепи! Така, че Peace & Love…. Keep Calm & Stay Cool!”

В момента победителката от “Фермата”, която преди работеше като стюардеса на яхта, разпуска в Доминиканска република. Хепи Ванче не спира да споделя снимки и видеа от почивката си в Instagram. Както сами можете да видите, тя си прекарва повече от прекрасно и много се забавлява.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *