Херния и наднормено тегло пречат на любовния живот на Юксел Кадриев

Водещият на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев съвсем го е закъсал в леглото.

Преди 5 години 45-годишният новинар бе налегнат от сериозни здравословни болежки, заради които се наложи да спре активния спорт. Това довело до драстично увеличение на килограмите му, с които Кадриев все по-трудно се справял. От 11 години Юксел страдал от тежка дискова херния, заради която три пъти ляга под ножа. Мъчителните болки в гърба и кръста обаче се отразявали зле на любовния му живот, писа „Таблоид“.

През 2007 г. Кадриев получил тежка травма от претоварване с фитнес уреди, която предизвикала появата на дискова херния. Положението му било толкова сериозно, че цялата долна половина на тялото му била парализирана и лекарите били категорични, че оттам насетне проблемите с гръбначния стълб ще го съпътстват през целия му живот.

Затова се налагало всяка година Кадриев да влиза в болница за две седмици приблизително по едно и също време, в края на зимния сезон. Болежките му се активирали от грип и силна простуда. Положението му било тежко, тъй като имал голяма срединна дискова херния, при която е налице силна болка в двата крака и  загуба на сетивност в определени области. Това наложило първата му спешна оперативна интервенция, която обаче предизвикала още две.

В началото на 2012 г. новинарят бе опериран спешно във ВМА за втори път. В края на месеца обаче се наложило да бъде опериран за трети път, тъй като го покосил рецидив и Юксел се върнал обратно на операционната маса. При третата интервенция се наложило д-р Пранжев и д-р Хаджиангелов да му премахнат миниатюрна костичка от прешлените и да го изправят на крака. След всяка интервенция Кадриев имал лекарска забрана да шофира и да прави секс. Наложило се да спре и любимите си тренировки по карате киокушинтри пъти седмично в базата на „Левски Спартак”.

В началото на тази година хернията му пак се обадила. Водещият не можел да изпълнява задълженията си заради непрестанните болки в гърба, които изпитвал. Лошото време веднага повлиявало на състоянието му и той изпитвал дискомфорт. За да не излиза в отпуск, Юксел се запасил с цяла торба с лекарства, които да го върнат в строя. За жалост обаче, проблемът му бил хроничен и нелечим заради услoжненията, които получил преди години.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *