Хирург съди авиокомпания заради наранен пръст

Австралийският мозъчен хирург Дейвид Уолкър е завел дело срещу “Австрийските авиолинии” заради причинена травма на малкото си пръстче и последвала тежка депресия, пише “Дейли мейл”, цитиран от БГНЕС.

Според документите той е заклещил за няколко секунди малкия си пръст на масичката в самолета и дори е припаднал от “ужасяващата болка и осъзнаването на контузията”.

Д-р Уолкър обвинява авиопревозвача, че заради инцидента той е бил осакатен за постоянно и това го е накарало не само да изгуби голяма част от дохода си, но и да изпадне в депресия.

Ищецът настоява, че вината за случилото се е на авиокомпанията, тъй като по време на полета от Бризбейн до Виена стюардите са спуснали масичката му за вечерята, но не са я прибрали обратно и се е наложило той сам да се справя с тази задача.

Не е ясно какво точно обезщетение ще поиска чувствителният хирург, но говорител на “Австрийските авиолинии” каза, че никъде по регламент не съществува правило, задължаващо стюардите да се грижат за масичките на пътниците от бизнес класата.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *