Хората на ОбС председателя Р. Тасков до 1 март решават остават ли във властта

1 март е крайният срок, в който 27-те кандидати за общински съветници в коалиция „Заедно за Благоевград – ЕНП и КБ” трябва да решат дали имат намерение да се включат в предстоящата кампания за тазгодишните местни избори. Датата е била посочена от водача на листата, който преди 4 г. успя да вкара 7 съветници и да стане председател на ОбС – Благоевград Радослав Тасков. До вчера нито един от тогавашните претенденти за участие в местната власт не беше съобщил на Тасков продължава ли в нова кампания, или се отказва.

Информацията бе потвърдена пред „Струма” от самия Р. Тасков, който уточни, че на база отговорите, които очаква, още следващия месец  коалицията му ще е готова с новата проектолиста, с която ще атакува законодателната власт наесен.

Председателят на ОбС – Благоевград отказа по-подробна информация, но от началото на годината сред благоевградските съветници вървят доста усилени и много по-конкретни коментари за това как ще изглежда съветът пред следващия мандат, а част от тях касаят и коалиция „Заедно за Благоевград – ЕНП и КБ”, която е втората по численост след 9-членната група на ГЕРБ.

Кой още иска да влезе в политиката четете в днешния брой на вестник “Струма” и по-късно в сайта struma.bg.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *