HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Хореографката от Разлог М. Калоянова летя с делтапланер, изненада от танцьорките

Половинчасова панорамна обиколка в небето с делтапланер над Разлог и Банско получи като подарък от ТК „Пирински наниз“ – Разлог младата им чаровна ръководителка Мария Калоянова, която на един от най-светлите християнски празници Успение на Пресвета Богородица празнува двоен празник – рожден и имен ден.

Незабравимият, вълнуващ и атрактивен  подарък-изненада й бе поднесен вчера, ден след празника, тъй като навръх Богородица метеорологичните условия не позволявали полети. Забавянето направило изненадата още по-голяма. Нищо неподозиращата Мария излязла, както обикновено, на сутрешно ободряващо кафе след празничния ден  заедно с Вера Пулина, Надя Кирева и Светла Бонкова. Под претекст, че трябва да вземат някакъв багаж от бившия Завод за целулоза и хартия, четирите дами се отправили заедно натам. На полигона до завода ги чакали още танцьорки от клуба. Слизайки от колата, рожденичката видяла да се отварят вратите на хангара и да изкарват делтапланер, а заедно с него дошли и пожеланията този полет да бъде само началото на много нови полети на успели и сбъднати мечти, постигнати цели и завоювани върхове. Изненадата била пълна, тъй като полет с делтапланер бил отдавнашна мечта на Мария.

„За мен дойде твърде неочаквано и наистина нищо не подозирах. Беше едно невероятно, много емоционално преживяване и първото ми летене с делтапланер. Летяла съм много пъти със самолет, но усещането е съвсем различно. Гледката беше уникална, а изненадата наистина много голяма. От сърце благодаря на момичетата за това незабравимо изживяване Радвам се, че животът ни събра и ни направи едно голямо семейство”, каза Мария Калоянова.

„За нас беше истинско удоволствие и удовлетворение да видим блясъка в очите на нашата прекрасна хореографка. Осъществявайки една нейна мечта, искахме да й кажем голямо “благодаря” за вещината и умението, за търпението и вниманието, за себеотдаването й”, споделиха дамите от „Пирински наниз”.

Те не пропуснаха да благодарят за съдействието и на инструктора по делтапланеризъм Илия Вълканов, който даде първия урок на рожденичката.

ЯНА ЙОРДАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *