Хороскопът на Алена: Нов бизнес за две зодии, за телците…

Ето какво предвижда хороскопът на Алена за следващата седмица-

На добри възможности за нови начинания и възможност за нов бизнес могат да се радват 2 зодии, а също така и на увеличаване на авторитета и уважението на другите към тях.

Овен

Както в служебен, така и в личен план не се препоръчва да предприемате каквито и да е драстични мерки. Здравето ви изисква повече внимание и спазване на природосъобразен режим.

Децата ви носят радостни изживявания, но и немалко главоболия. Може би трябва да ги дарявате с повече внимание и обич. Това се връща многократно. Не пропускайте времето и шансовете си. До края на седмицата ви се предоставя възможност активно да си починете, затова възползвайте се. Отдайте се на спорт, отидете на кино или концерт, но внимавайте за джебчии край вас на стадиона или в залата. Ако решите сега да излезете в лятна ваканция, ще изпаднете в изгодна оферта за курорт.

Телец

Нямате основателни причини за безпокойство, успешно скъсявате разстоянията, които ви делят от целта. При вас нещата се подреждат добре и това е достатъчно основание да погледнете по-оптимистично на бъдещето си. Откриват се нови хоризонти. В семейството разчитат много на вас и не се изненадвайте на редицата ангажименти, с които ще ви товарят близките. В понеделник ще научите дълго чакана вест и ще изпитате облекчение. Във вторник и сряда поиграйте хазарт – съветва Алена в хороскопа си.

Близнаци

Неотстъпни и съсредоточени сте в работата си. Това ще ви донесе повишаване на доходите, но и известно психическо натоварване. В края на периода ще се питате това ли беше цената на усилията ви, а сигурно ще има и разочаровани. Но атмосферата в дома ви ще бъде топла и отпускаща. Не допускайте да развалите хармонията й, защото това е най-сигурното ви място.

Рак

Има защо да се радвате – авторитетът ви е нараснал. Предстои завършването на проект, който ви е струвал много усилия. Резултатите от него ще ви направят доволни и амбицирани да приемете нови предизвикателства. Ще ви се отворят още пътища за професионална реализация. Но наред с доверието към вас ще срещате и не дотам добронамерени хора – предупреждава Алена.

Лъв

Доверявайте се на партньорите си както в служебен, така и в личен план. Хора от по-високите етажи също ще ви подадат ръка. Няма да ви липсват успешни изяви – нещо повече – с лекота ще преодолявате всякакви пречки. В семейството ще се радвате на разбиране, съпричастност и обич. Любовта ще присъства неотклонно до вас и това допълнително ще ви прави витални.

Дева

В обстановката около вас ще се ориентирате с лекота. Освободете се от предразсъдъците си и се постарайте да сте обективни. Така ще станете по-прагматични и успешни в действията си. Няма да ви липсват средства да довършите започнатото начинание, което ви е отнело немалко досега. Очаквайте ви приятни вълнения с очарователна и интересна за вас личност.

Везни

Не прекрачвайте нормите, които обществото налага, и бъдете толерантни към другите. Така ще си осигурите уважението и обичта на хората около вас. С колегите и партньорите си запазете добрия тон, дори ако сте подложени на провокации. В любовта важи същото. Прояви на състрадание и човеколюбие се толерират от съдбата и вашата съпричастност няма да остане незабелязана – съветва Алена в седмичния си хороскоп.

Скорпион

Очакват ви много ангажименти и добри възможности, които не бива да изпускате. Вие сте прагматични, но не преигравайте чак толкова, за да не съжалявате после. Доверявайте се по-често на интуицията си. В семейството си срещате разбиране и то по въпроси, които касаят рискови начинания. Със здравето са възможни проблеми, избегнете ги, като се подложите на прегледи и си направите изследвания.

Стрелец

Проявете повече смелост в решенията и постъпките си, изключете всякакви колебания. Така ще повишите доверието на приятелите си във вас, а и не само на тях. Полезни срещи и разговори ще ви дадат шанс да реализирате важен проект. Наближава и преломният момент в напечената служебна ситуация, в която сте поставени в последно време. Отношенията с важни личности стават особено актуални и можете лекичко да обърнете нещата според своето виждане, възползвайки се от тяхната подкрепа.

Козирог

Ако се вслушвате в съветите на другите, може само да спечелите. Винаги има на какво още да се научите. Ще се радвате на гости отдалече, които ще пристигнат скоро и ще ви направят съпричастни на щастието си. Високите ви амбиции по отношение на децата ще ви поставят на различни позиции с тях. Дайте им право на избор и не налагайте своето мнение на всяка цена. Волно или не, усложнявате всяка ситуация, правейки я критична – предупреждава Алена.

Водолей

Избягвайте излишни капризи, за да не отегчите близките до вас хора. Добри възможности имате в бизнес начинанията, а също и с дела, свързани с друго населено място. Появяват се стари приятели или колеги отдалече. С тях ще забравете за рутината и ще прекарате няколко приятни дни.

Риби

Приятна изненада е приготвила съдбата за някои от вас. За едни сюрпризът ще е под форма на оферта за нова работа, за други – рязко издигане в йерархията на сегашната служба. Оставете за по-късен етап дългосрочните планове. С финансите се разпореждайте по-умерено, за да не останете без пари, точно когато са ви най-необходими. Няма да скучаете с вашия житейски партньор. През целия период ще имате добро настроение и ще чувствате прилив на сили.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *