ХОРОСКОП ЗА 1 АПРИЛ

ОВЕН
Овните много сериозно и решително ще се подготвят за осъществяването на задачите си в четвъртък. Само че има вероятност да се нагърбите с повече ангажименти и в желанието си да се справите с всички наведнъж няма да успеете. Възможни са загуби и допускане на грешки от ваша страна. Настъпват промени в бизнеса ви, където трябва да бъдете по-въздържани.

ТЕЛЕЦ
Много труден ден за Телците. Вие също не сте застраховани от грешки, а деспотизмът ви може да се окаже основен фактор за скандали и катастрофи. Някои от знака е възможно да загубят крупна сума пари – фалит. Тези от вас, които са материално затруднени, ще изживеят болезнено този ден, тъй като е възможно и скъсване на важна връзка.

БЛИЗНАЦИ
Четвъртък ще има негативно влияние при вас, защото се забелязва лошо настроение при Близнаци и стремеж към скандали и разрушаване на взаимоотношения. Вероятно причина са финансите и разочарования в тази връзка. Има служебни проблеми, които ви притесняват поради неизяснени положения. Не се опитвайте насила да си избистряте ситуацията днес.

РАК
При родените под Рак продължават промените и някои от вас доста тежко ги изживяват. В четвъртък са възможни разочарования и напразни надежди във връзка с пари, от което могат да последват сериозни домашни проблеми. Някои от вас имат влиятелна протекция от страна на началници и ръководители и днес успешно могат да разрешат финансовия си проблем.

ЛЪВ
Характеристиката при родените под Лъв за четвъртък е път с особена важност за вас. Трябва да бъдете много внимателни и предпазливи, ако пътуването е свързано с финанси. Има вероятност да допуснете грешка или да бъдете подведени и измамени. Служебният ден е спокоен и успешен, ако съумеете да овладеете раздразнението си спрямо шеф.

ДЕВА
В желанието си да постигнат реализация на заплануваното за четвъртък, Девите може да сгрешат, поне що се отнася до служебно-професионални въпроси. Внимавайте, можете да бъдете въвлечени в спор на работното място и да изпуснете нервите си. Ще бъде катастрофално! Успешен съдружен бизнес, но при партниране затруднения и неприятност.

ВЕЗНИ
Поради вече извършени грешки някои от Везни могат да претърпят финансови загуби в четвъртък. Това е фактически само за днес, но ако не съумеете да се справите или проявите нехайство, може да изпаднете в смешно положение. Професионалният ден е труден и усилията ви във връзка с някои дела ще са напразни и носят разочарования.

СКОРПИОН
При вас има промени, които са ви доста неясни и могат да ви се отразят неблагоприятно, ако отлагате изясняването им и не намерите разрешението на някои проблеми своевременно. Склонни сте към инертност вместо активизация. Проблемите ви притесняват, но и не правите нищо, за да ги преодолеете. Ще бъдете объркани и трудно ще се справите с ангажиментите си.

СТРЕЛЕЦ
В четвъртък Стрелците ще пожънат успехи във връзка с пътуване. Добре изразени са възможностите и за парични печалби, но съществуват противоречиви звездни влияния по отношение на дома ви. Бъдете внимателни и избягвайте противопоставяне с членовете на семейството. Професионалните ви възможности днес не са силно изявени.

КОЗИРОГ
Четвъртък се оказва доста неприятен ден за Козирозите. Първо, ще бъдете затруднени от домашни проблеми, спорове и дори скандали. Оттук е ясно, че денят ви ще бъде изпълнен с нерви. Не бива да се ангажирате с финансови проблеми, защото дори и да е сигурна печалбата ви, няма да се осъществи. При разговор на бизнесмените ще последват нови указания. Променете поведението си пред ваши колеги, поставете дистанция.

ВОДОЛЕЙ
Денят за Водолеите не е добър. Изпълнен е с проблеми и е трудно да се каже, че ще можете да се справите с него докрай. Проектите ви сега са неверни и липсват важни подробности. Дори и да имате ясно изразени планове за действие, ще бъдете разочаровани, поради невъзможността да реализирате. В много случаи самите вие можете да преодолеете препятствията, които в повечето случаи вие си поставяте.

РИБИ
Вашите неприятности в четвъртък се свързват предимно с работата или бизнеса, в които сте ангажирани. За това няма да бъде виновен само късметът, но и намесата на странични хора. В бизнеса трябва да бъдете внимателни, защото в много случаи следват резки промени, които много лесно могат да се превърнат в неблагоприятно начало. Очакванията ви днес са свързани с парични постъпления, ще ги имате.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *