ХОРОСКОП ЗА 1 НОЕМВРИ

ОВЕН

Този четвъртък е добър ден, но за мнозина ще остане само на теория такъв, защото ви липсва организираност и повечето от Овен ще допуснат глупави грешки или ще постъпят съвсем детински при решаване на важни въпроси.

ТЕЛЕЦ

Придобивките в четвъртък се оказват главният стремеж на мнозина от Телците и няма да се разминат с желанието си. Те са валидни в сферата на финансите, на работното място и чрез контакти по делови въпроси. Други от вас ще бъдат особено доволни от реализацията си в службата и лесното справяне със задачите.

БЛИЗНАЦИ

За Близнаците четвъртък се оказва най-добрият ден от тази седмица. Здравето и силата ви укрепват, както и служебният авторитет на мнозина. Само една малка част от вас е недоволна от възможностите си в момента и съжаляват за отминалите дни, че не са успели да постигнат плановете си. Изразителен е стремежът за любовни контакти при мнозина от знака.

РАК

Промяната, която се осъществява напоследък при вас, и днес не губи своя смисъл, но това създава у мнозина чувство за несигурност и не позволява да изберете най-добрата алтернатива за насоката си през идващите дни.

ЛЪВ

Притесненията на Лъвовете могат да бъдат свързани само с дома им. Там наистина се извършват промени и мнозина не знаят каква ще бъде в крайна сметка посоката на тези трансформации. Може би ще се наложи да се откажете от нещо, което до момента не оправдава доверието. Денят създава успешни условия за постигане на добри резултати. Нещата постепенно ще бъдат решени след намесата на приятели.

ДЕВА

Доста успешен ден за Девите, но и труден за мнозина, защото сега вашият успех е зависим единствено от умението ви да защитавате позициите си и да се борите до последна възможност за себе си, доказвайки ефективността на работата си. Става дума за онези от вас, които са ангажирани в бизнеса.

ВЕЗНИ

Вниманието на Везните е концентрирано върху проблем от любовно естество и като че ли другите въпроси са на втори план. Не трябва да се притеснявате в тази връзка, защото няма причини. Потърсете по-добра реализация в сферата на финансите, където е необходимо да направите нещо за своята сигурност.

СКОРПИОН

Вашите дела се развиват праволинейно и не сте лишени от успехи в четвъртък. Денят се характеризира с добър професионален ритъм, изявена възможност за придобивки, контакти с лица от другия пол и нескрити намеци за взаимност и подчертана дискретност от ваша страна. Успех във всичките ви действия – делови, финансови и пр.

СТРЕЛЕЦ

Неблагополучията отминават и тенденцията за успешна реализация все повече си пробива път към вас. Разбира се, всичко зависи от личната ви активност и стремеж за реализация. Ярката ви огнена емоционалност не може да бъде изолирана – без любов не се живее, но и само с нея не става. Разпределете правилно енергията и стремежите си.

КОЗИРОГ

Малко скучен и досаден ви е този четвъртък на работното място, но мнозина ще си намерят начин да го уплътнят. Извън службата обаче денят предоставя немалко възможности, които спокойно можете да използвате. Налице са днес контакти от всякакъв вид – делови, лични, любовни, с интересни личности. За някои денят носи нова любов, а при други изясняване на някои взаимоотношения в интимността.

ВОДОЛЕЙ

Добър ден, през който имате богати възможности, но ако бързате и действате прецизно, ще сгрешите. Това е много важно за професионалните задължения. От части има отношение и към бизнеса. Там можете да си позволите повече свобода, но по-разумно е да не разчитате на случайността, а на себе си. Деловите срещи ще донесат успех.В емоционалната сфера изпъкват приятни преживявания и повечето от вас ще се чувстват удовлетворени.

РИБИ

Не вземайте прибързани решения, не действайте прибързано, не правете нищо, в положителните резултати на което не сте убедени. Най-лесно е да се впуснете в дела, за да компенсирате някаква загуба. Четвъртък е добър за придобивки от бизнес и пътуване. Често двете се покриват. Любовните ви контакти ще завършат с желаната близост. В емоционалната сфера изпъкват приятни преживявания и повечето от вас ще се чувстват удовлетворени.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *