ХОРОСКОП ЗА 1 ЮЛИ

ОВЕН

Понеделник има успешно развитие за Овните. Денят е благоприятен за контакти и подписване на работни договори. В професионално отношение ще имате особено плодотворен ден, но не бъдете наивни, защото някой може да се възползва и да ви причини финансови загуби. Бизнесмените трябва да избягват конфликти.

ТЕЛЕЦ

В понеделник вие сте изразителни и устремени и в състояние да постигнете висок успех в личните или в професионалните ви дела. Не проявявайте агресивност при важни за вас контакти, защото може да се провалите. Бъдете умерени и резултатът от това ще бъде повече от положителен.

БЛИЗНАЦИ

Особено добър ден е понеделник за вас и ще бъде успешен във всяко отношение. На работното си място някои от вас ще проявят недоволство и е възможно да се почувстват затруднени. Но това състояние е временно. Добри приятелски контакти ще имат мнозина от вас с възможности за осъществяване на взаимни планове.

РАК

Понеделник е благоприятно начало за вашия професионален и делови живот през седмицата, но трябва да се съобразите с някои много важни неща, за да не се обърнат обстоятелствата против вас. Първото важно условие е да проявите умереност във всичко, в това число влизат предоверяването и разкриването на намеренията.

ЛЪВ

Липсата на информация по интересуващи ви въпроси е най-притеснителното явление за вас. В тази връзка днес опитът ви да си я набавите по въпроси, за които намирате, че се развиват зле, ще бъде фатална стъпка. Оставете нещата такива, каквито са.

ДЕВА

Понеделник е ден за успехи при вас, пълнота и изобилие. Днес няма да имате никакви проблеми от делово или професионално естество. Единствено неприятно явление е опитът на някой от заобикалящите ви да ви шпионира. Това налага да не казвате нищо за намеренията си. Днес трябва да се отнасяте с по-малко доверие към околните.

ВЕЗНИ

Понеделник е много важен ден за вашите взаимоотношения с приятели или роднини. Тези, които се обръщат към вас за помощ, непременно имат нужда от такава и недейте да им я отказвате. Някои от вас ще се опитат да „правораздават“, определяйки кой заслужава милост и кой не. Иначе денят се характеризира с успехи.

СКОРПИОН

Днес силата на Скорпионите е изразителна, но обстоятелствата не ви позволяват да действате. Съществуват задръжки, които в някои случаи са у самите вас. Днес най-добре ще се развиват вашите професионални дела и трябва да насочите изцяло енергията си натам. Не ползвайте деня за важни финансови дела.

СТРЕЛЕЦ

Денят ви изправя пред зависимост от определен контакт, най-вероятно от делови порядък. Ако го осъществите, вашият успех не подлежи на съмнения. Във финансовите дела понеделник има негативен израз. Ще претърпите някаква загуба. Успех ще постигнете в дела, свързани с администрации и инстанции от държавен порядък – полиция, съд, прокуратура.

КОЗИРОГ

Труден е понеделник и може би някои ще имат здравословни проблеми, които няма да им дадат възможност да реализират деловите си намерения. От друга страна, ще имате провокация от човек, който минава за ваш приятел и ще се стреми да ви измами. Не го допускайте близо до себе си. Бъдете настоятелни в административни инстанции, вие сте в правото си да получите информацията.

ВОДОЛЕЙ

Денят за вас се характеризира с придобивки и успех. Необходимо е да проявите повече от положителните си качества като активност, усет за хармония и способността ви да убеждавате. Мнозина имат домашни проблеми, които са продължили по-дълго от очакваното, но понеделник бележи техния край. Можете да се възползвате от късмета за реализиране на финанси.

РИБИ

Много успешен е понеделник и създава добри възможности за финансова реализация или активност на делови план. При някои са възможни задръжки в делата поради липса на достатъчно информация, но ще можете да си я набавите още днес. С по-голямо внимание трябва да се отнасяте към предложения от страна на приятели, които не са ви дотам предани.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *