ХОРОСКОП ЗА 11 МАЙ

ОВЕН
Събота е добър за онези от Овен, чиято професия е свободна или са ангажирани в бизнеса. Денят говори за срещи и положителни финансови възможности, които можете успешно да реализирате. Положението в дома ви е лошо, обуздайте гнева си и поискайте извинение.

ТЕЛЕЦ
Не бъдете агресивни, бъдете бързи, за да бъде събота доходен и да спечелите. Затормозени ще бъдат контактите ви, но и много от вас няма да се възползват от тях, за да затвърдят успеха си. Много от вас са неориентирани и повърхностни, защото мислите им са заети с домашни неуредици.

БЛИЗНАЦИ
Събота е ден за активни действия. Не пропускайте нито минута, за да се приближите към желания от вас резултат. Ако личната ви отговорност е висока, не подлагайте на съмнение справянето със задачите си. Днес някои ще пътуват с делова цел, където не е изключено да завържете познанство.

РАК
С неотслабваща сила ви притискат проблеми от различен характер, но вие не правите нищо за разрешаването им. Активизирайте се и приемете въпросите присърце, за да постигнете развитие на делата си. Поставете си цел, от която не се отклонявайте. Скоро ще ви зарадва новина.

ЛЪВ
Липсата на късмет в събота потиска мнозина от Лъв и ги демобилизира за действия. Но пътеката на успеха не е скрита от вас и можете с по-голяма настойчивост да вървите по нея, като едновременно съблюдавате акуратно отношение към околните. Ще имате делово предложение.

ДЕВА
В събота Девите са доста подозрителни към онези, с които им се налага да работят и ще се опитат да упражнят силен контрол върху всичко. Въпреки активността, с която ще действате по въпросите, ангажирали деня ви, вероятността плановете ви да пропаднат е много голяма.

ВЕЗНИ
Психическото равновесие у вас е нарушено и това ви създава големи трудности. Налице е невъзможност за справяне с проблемите, което довежда до душевна дисхармония. Не се дразнете, успокойте се и започнете всичко отначало. Наложете си воля и предвижвайте последователно делата си.

СКОРПИОН
В събота владеете отлично положението и ще постигнете материален успех, но и трудностите, с които ще се сблъскате, не са малко. Трудно ще се справите с финансови въпроси. Не губете времето си с пазаруване. Необходимо е да поддържате равновесие и хармония в семейството.

СТРЕЛЕЦ
Днес Стрелците са доста напрегнати, макар че старателно крият вътрешното си състояние. То действа доста демобилизиращо и ви превръща в хора със слаба воля. Мнозина ще действат автоматично и в някои случаи грешките ще изобилстват. Ще бъдете перфектни в изпълнение на задълженията си. Необходимо е да търсите изчерпателна информация за пълни делови успехи. Разчитайте на собствените си възможности.

КОЗИРОГ
В събота няколко са важните характеристики, от които финансовата е най-изразителна. Подсигурете се относно оперирането с парични суми, като то трябва да бъде документално фиксирано. На работното си място не се престаравайте много, трудът ви най-вероятно ще отиде на вятъра.

ВОДОЛЕЙ
Любовният копнеж и недостатъчното количество удоволствия затормозяват мнозина от вас. Това ще се отрази негативно на работния ден, който ще премине трудно и с проблеми, като доста Водолеи няма да са в състояние да се справят с тях. Внимавайте при работа с документация.

РИБИ
Проблемите не са повод за отчаяние или бездействие – трябва да напрегнете сили и да търсите решаването им. Събота е идеален ден за справяне с тях. Денят е печеливш за Рибите и е свързана с пътуване. Избягвайте конфронтации и противоречия с близките си. Сега са неосъществими намеренията ви за контакти с влиятелни хора. Ще ви бъде трудно, защото сте в период на промени.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *