ХОРОСКОП ЗА 11 ЮНИ

ОВЕН

Успехите във вторник са сигурни при вас, ако сте достатъчно съобразителни и предпазливи. Последното е трудно изпълнимо, поради напористата и енергична същност, с която се откроявате. Днес ви закриля късметът, така че няма да ви бъде невъзможно да постигнете печалба. През деня ще имате бурни спорове с колеги.

ТЕЛЕЦ

За вас вторник е благоприятен, но мнозина могат да го пропуснат, дълбоко затънали във водите на ревността. Някои трябва да действат незабавно за осъществяване на стремежите си в службата. Сега имате шанса почти веднага да постигнете целите си.

БЛИЗНАЦИ

Във вторник единствено в службата се очертават някакви проблеми, но те са преодолими и едва ли ще ви създадат трудности. Денят е великолепен във всяко отношение и ако нямате проблеми за разрешаване, просто ще бъдете щастливи днес.

РАК

Някак апатични са Раците, но делата ви ще се придвижват успешно и въобще не ви липсват добри възможности. В състояние сте да се справите с всякаква практическа задача.

ЛЪВ

Делата ви намират добро развитие и не сте лишени от възможности за реализация в различни сфери. За някои се явяват дребни професионални проблеми, но са незначителни и дори не могат да се нарекат проблеми. Бизнесмените между вас са в много силни позиции днес.

ДЕВА

Днес вие можете да постигнете голям професионален успех, в който се включват материални придобивки или издигане в кариерата, възможности за разрастване на дейността и всичко, което може да включи един професионален ангажимент. Някои от вас ще се сблъскат с проблеми във връзка с административни въпроси.

ВЕЗНИ

Във вторник Везните ще имат служебен проблем, който в някои случаи има отношение към преквалификация или нещо, свързано с изпит за защита на длъжност. В други направления денят е успешен за делови контакти и пътуване. Пред някои се откриват нови възможности за сключване на анекси в бизнеса и за трудови договори.

СКОРПИОН

За Скорпионите вторник е изразителен, а действията им трябва да се отличават с точност и ефективност. Между вас има хора, които имат служебни проблеми и не са спрели да търсят начини за отстраняването им. Сега такава възможност се открива и тя е свързана с друго работно място.

СТРЕЛЕЦ

Днес за вас се очертават контакти от всякакъв тип и имат положителна характеристика. Някои ще си помогнат чрез любовна връзка да се отърсят от домашните проблеми. Деловият ден няма да ви създаде затруднения и ще бъде успешен, но малцина ще обърнат внимание на него. Ще трябва да изпълните условия, които ви поставят шефовете.

КОЗИРОГ

Двойствено стои вторник за вас. От една страна, ще ви съпътства успехът в служебните дела и по въпроси, отнасящи се до придобивки, но от друга – контактите ви с околния свят са нарушени и продължавате да живеете с домашните проблеми. Бъдете дружелюбни и по пътя на дипломацията решавайте проблемите си.

ВОДОЛЕЙ

Сега много от Водолеите имат възможност да разрешат финансов въпрос. Може би пари, които имате да връщате, или такива, с които спешно трябва да закупите нещо. Какъвто и да е проблемът днес, се открива възможност за прилична придобивка. По въпроса трябва да действате сега и без колебания, за да постигнете добър резултат.

РИБИ

Затиснати са Рибите от проблеми, чието разрешаване ще ви се отдаде доста трудно. Главно може да се каже, че все още нямате ясно изградена концепция за действие. Сега можете да разчитате на приятелска намеса в делата ви и подкрепа за бъдещи действия. Личният ви късмет е в дома, така че най-важните въпроси ги решавайте вкъщи.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *