ХОРОСКОП ЗА 12 СЕПТЕМВРИ

ОВЕН

Събота е много добър за вашите контакти, а напредъкът при мнозина има отношение към финансите. Известни неприятности могат да последват от разговор с високопоставено лице, но те са временни и в много случаи неоснователни. Днес се възползвайте от благоразположението на ваша позната. Успех в хазарта.

ТЕЛЕЦ

За Телците събота е успешен ден както на служебното място, така и за странична делова дейност. Денят предоставя изключителна възможност за наемане на допълнителна работа. С по-голямо внимание към служебните си въпроси трябва да се отнесат онези от вас, които работят с документи. Вечерта неочаквани новини.

БЛИЗНАЦИ

За вас в събота е постижимо всичко, като се започне от личните ви дела и се стигне до професионалната ви изразност, която сега ще бъде особено силна. Днес няма да срещнете никакви трудности при реализирането на делата си. Бъдете активни и ще постигнете добри резултати и много добри материални приходи.

РАК

В събота за представителите на Рак денят е успешен, защото не им липсват условия и лични възможности за реализиране. Някои от вас обаче ще проявят мудност, а това не бива да се случва, защото ще пропуснете успешен ден. Денят се свързва с пътуване във връзка с постигане на желаното от вас.

ЛЪВ

В събота ви очакват добри съобщения и новини, свързани с вашия бизнес или професия. За мнозина този ден ще бъде свързан със създаването на стабилна основа за бъдещи делови действия. Отнасяйте се с голямо внимание при словесните си контакти с другите. Не издавайте плановете си и ще постигнете това, което искате.

ДЕВА

В събота вашият делови цикъл е на пълни обороти и сега трябва само да поддържате темпото. На мнозина от вас им предстои да се срещнат с човек, който ви смущава поради наглостта си и дори контактувате с известни опасения. Не се притеснявайте, към вас няма да подходи с измама, а дори ще имате неочаквана печалба.

ВЕЗНИ

Събота ви предоставя много добри възможности за реализация на отдавнашни ваши идеи, ще получите радостни известия. Късметът ще е на ваша страна днес за осъществяване на личните планове. Става въпрос за вашия любовен живот, който ще ви изпълва с щастие. Очаква ви финансов стабилитет, който ще ви направи щастлив.

СКОРПИОН

Сигурно е, че един влиятелен и мощен човек няма да има нищо против да поеме грижата за вас, освен че и самите вие притежавате късмета в огромна доза. В събота вие имате добра представа за развитието на делата си и ще насочите усилията си в онази сфера, която сега е най-важна за вас. Вечерта ви очакват приятни изненади.

СТРЕЛЕЦ

В събота Стрелците са особено стабилни като делова или интелектуална изява. Ползотворни контакти, чрез които ще осъществите желанията си. Настроението на другите към вас сега е благоприятно и то ще даде положителни резултати. Вечерта ще имате интимна близост с любовния партньор или други приятни моменти. Довършете започната работа, от която не очаквате финансови постъпления, но е от голяма важност за вас.

КОЗИРОГ

Днес е твърде осезателен вашият стабилитет, но онова, което постоянно се изисква от Козирог, e да го поддържат чрез настойчивите си усилия. Не ви липсват сили и смелост за това. Успехите за бизнесмените от вас са свързани с пари. Ще получат солидна подкрепа от жена и неочаквана новина от приятел в чужбина. Присъствието ви на някакво семейно-роднинсто събиране е препоръчително, ще се разискват важни въпроси, които ви касаят пряко.

ВОДОЛЕЙ

Днес са налице всички предпоставки за един прекрасен съботен ден за вас. Представителите на Водолей ще реализират контакти, които са свързани с професионалната им изява. Ще поемете ангажимент, който ще ви донесе материални облаги. Работният ден ще премине изключително леко и успешно.

РИБИ

Днес някои от вас могат да получат дългосрочен професионален ангажимент. За други този шанс има отношение към финансите, а при трети се отнася до контактите. В събота бъдете по-внимателни към здравето си и не рискувайте с пренапрежение. Някои от вас ще проведат пътуване с много весели моменти и добри приятели. Ще изкарат перфектно почивния ден онези от вас, които оставят настрана всякакви ангажименти и активно релаксират.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *