ХОРОСКОП ЗА 12 ЯНУАРИ

ОВЕН

За повечето Овни вторник се свързва с пътуване. Много енергични сте и вероятно се налага да свършите доста работа, но не е лошо да контролирате поведението си. Внимавайте, изглеждате нервни и податливи на избухване. Малки неприятности вкъщи може да предизвикат голям скандал.

ТЕЛЕЦ

Очертават се хубави трансформации в живота ви. Дори да се сблъскате с някои делови трудности и ядове днес, имате прекрасни възможности да компенсирате с любов. Не е изключено и някой да ви направи услуга по професионална линия. Предстои и изгодно пътуване. В службата ще получите подкрепа от страна на колеги.

БЛИЗНАЦИ

Има вероятност за вас вторник да изпълни и най-съкровените ви желания. Нищо чудно да се разреши по неочаквано добър начин проблем. Звездите очертават хубава промяна в живота ви. За някои Близнаци предстои изгодно пътуване, свързано с бизнес.

РАК

Изглежда ще се сблъскате с неприятности, но са малки. Препоръчва се да наблегнете на контактите и да изявите кадърността си в професионалната област. Чрез срещите ще задоволите емоционалните си и любовни желания, а от работата си може да очаквате материални придобивки. Някои от Раците ще получат радостно известие.


ЛЪВ

Вторник гарантира успех и за много Лъвове се свързва с нещо ново в личния живот. За някои увеличаване на потомството. Денят е благоприятен за професионална реализация и пътуване, което ще ви донесе приятни емоции. Очертават се придобивки. Избягвайте обаче скандали. Възможни са проблеми с бизнес съдружници.

ДЕВА

Хармоничен ден, с благоприятни условия да разрешите проблеми, да завършите планирани задачи. Имате изгоден шанс да уредите нещо важно от семейно-битово естество. В професионалния ви живот се наблюдават трансформации, които може да се свържат с ползотворно пътуване. Днес очаквайте служебни трансформации.

ВЕЗНИ

Не сте предпазени от ядове, но не е нещо съществено и крайните резултати ще отчетете като позитивни. Вторник е много благоприятен за военните от Везни. Мнозина ще се похвалят с повишение. Освен това денят е печеливш за съдружен бизнес. Професионалният вторник е безупречен за Везните, ще се радвате на придобивки.

СКОРПИОН

В дома ви настъпва хубава промяна, в личния живот ви потръгва. Успехи и в любовта. Очертават се придобивки от материално естество, но имате шанс да удовлетворите и емоционалните си потребности. За мнозина денят се свързва с ползотворно пътуване и материални приходи. Бизнесмените да внимават, налице е опит за измама.

СТРЕЛЕЦ

Вторник е много благоприятен за нови начинания. Ще извоювате желани позиции, ще разрешите проблеми. Освен че ще бъдете доволни от себе си и ще изявите способностите си, ще окажете помощ и на любимите си хора. Впрочем не сте лишени от поддръжка и изгодни сътрудничества. Вкъщи ще имате някакво тържество. Вашето издигане в службата зависи от жена, която е на висок пост и нейната дума е решаваща. Ще успеете да се докажете.

КОЗИРОГ

Нищо чудно да се ядосате днес поради внезапна промяна в програмата. Препоръчително е да се възползвате от обстоятелствата и да се задействате. Едва ли ще сте доволни, ако решите да почивате. Ще изпуснете изгодни контакти, ползотворно пътуване и материални придобивки. Обърнете внимание на здравето си! Вторник ще е напрегнат в службата, където ще ви засипят със странична работа извън ежедневните ви ангажименти.

ВОДОЛЕЙ

Материалните ви постъпления днес са придружени с ядове и конфликти. Но не е нещо съществено и ще бъде излишно да се поддавате на емоциите си. Запазете спокойствие и последователно отхвърляйте работата си за деня. Вторник се очертава с професионален напредък и хубава промяна в личния живот, и не на последно място нови начинания. Съобразете се с желанието на половинката си, ще й доставите радост.

РИБИ

Въпреки някои лични главоболия с брачния партньор вторник се очертава благоприятен. За много Риби се откриват нови възможности в материален аспект. Не пренебрегвайте контактите, сега и от тях ще имате облаги. Денят е ползотворен за професионална реализация. Пътуващите по делови въпроси ще изпълнят изцяло задачите си. Успешно ще сключите и договори с хора, които отдавна са свързани с вашия бизнес.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *