ХОРОСКОП ЗА 13 ФЕВРУАРИ

ОВЕН

Четвъртък е радостен ден за Овните. Забелязва се някакво облекчение във връзка с пари, а от друга страна – и възбуденост във връзка с празник или някакви приготовления. Налице е и благоприятна промяна около вас, която засяга социалния ви статут. Възможни са перспективни предложения или повишение за вас.

ТЕЛЕЦ

Спокойни и ведри са Телците в четвъртък. Мнозина от вас имат повод за веселие и празнуване, тъй като се наблюдават оправдани надежди или задоволяване на интересите ви. В службата са налице трансформации, които отварят нови възможности за реализация. За бизнесмените се предвижда доста работа.

БЛИЗНАЦИ

При Близнаците има нови стимули в четвъртък. В интелектуален подем сте, а прилежанието и канализираните способности ще донесат добри резултати. Днес ви очаква много работа в службата, но и приятна професионална обстановка. Чудесни колегиални взаимоотношения и разбирателство. Ще се справите блестящо.

РАК

За Раците четвъртък е приятен ден, може би отпускарски. Свързва се с домашна работа, земеделие, занимания с деца. От финансов аспект се наблюдава успокоение или поне незаинтересованост за момента. За тези, които са на работа, служебният четвъртък може да се окаже неприятен поради влизане в конфликт.

ЛЪВ

Въпреки някои материални или финансови проблеми Лъвовете изглеждат добре днес и дори са настроени за развлечения. Проблемът с парите може по най-неочакван за вас начин да се разреши днес. Ако не се поддавате на провокации от страна на колеги, четвъртък би могъл да бъде служебно приятен. Бъдете предпазливи и резервирани.

ДЕВА

За вас денят е кризисен откъм напрежение и неприятности. Внимавайте за здравословното си състояние. Не е изключено някои от вас да претърпят сериозни критики и обвинения. Можете да разчитате на подкрепа от жена за напълно преодоляване на проблемите. Пазете се от конфронтиране на любовна основа.

ВЕЗНИ

Четвъртък заварва Везните в нова светлина. Около вас ситуацията се променя, нарастват възможностите ви за реализация, а и самите вие сте в състояние да се изявите. Ще успеете. Мъжете от знака ще имат един изключително ползотворен и печеливш професионален четвъртък. Солидни сте, с непоклатими позиции.

СКОРПИОН

Спокойствието и твърдата вяра в собствените сили ще бъдат добра предпоставка за успешен четвъртък при Скорпионите. Не липсват парични проблеми, но се наблюдават благоприятни промени в дома ви. В служебно отношение денят носи удовлетворение и радост, но не е лошо да бъдете по-стриктни към ангажиментите си.

СТРЕЛЕЦ

Малко неприятен ден за личното самочувствие и парите при Стрелците. Някои от вас търсят неуспех в своите действия или няма да получат длъжността, на която от дълго време са се надявали. Затрудненията и препятствията имат по-голямо влияние в четвъртък над дамите Стрелци. Ще влезете в конфликт с жена, която ви притиска за някаква услуга. Денят е благоприятен за срещи с приятели, които ще ви разтоварят.

КОЗИРОГ

Във връзка с деловия ви живот и финансите в четвъртък се наблюдават положителни промени. Козирозите ще се радват на приятен ден, а при някои ще бъде подплатен и от успехите на децата им. Съществува домашен проблем от страна на брачния партньор. Принципно в дома си няма да се чувствате приятно поради обтегнатите семейни отношения. Не търсете причината за тях. Днес е важно да бъдете енергични на работното си място и прилежно да изпълните задълженията си.

ВОДОЛЕЙ

С добро самочувствие и дори обновени са Водолеите в четвъртък. Някои от вас са като възродени. Много по-сигурни и успокоени сте във финансово отношение. В дома ще се чувствате весели, а някои от вас имат и допълнителен повод за приятно настроение. Професионално, макар и напрегнат, четвъртък е доста удовлетворителен.

РИБИ

Рибите са много стабилни днес и със засилени способности за печалби. Това е особено валидно за мъжете от знака. Предупреждението е свързано с пари, не поемайте излишни рискове. Притесненията ви са във връзка с домашна работа и невъзможността ви да се справите. Не е задължително да приключите всичко наведнъж. Не обръщайте гръб на цялата делова действителност и канализирайте мисленето и усилията си в тази насока.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *