ХОРОСКОП ЗА 14 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН

Днес трябва да бъдете критични към съобщения и новини, възможно е да получите лъжлива информация за пари. Не е изключено предателство от приятел или разочарование от шеф, който няма да спази обещание за увеличение на заплатата ви.

ТЕЛЕЦ

В събота Телците са съобразителни, а интересите им – многостранни. Където и да насочите усилията си, резултатът ще е твърде задоволителен. Очакват ви успехи във финансови операции или плодотворни делови срещи. Някои е възможно да постигнат споразумение за съдружен бизнес в дългосрочен план. Смело се заемете с изпълнението.

БЛИЗНАЦИ

Успешен ден за Близнаците, очертават се добри възможности в деловия живот. Предпазливо приемайте обещания от жени. Разчитайте на личната си активност, тя може да се прояви в няколко направления: финанси, контакти, обществена активност, разговори с делови партньори.

РАК

Бъдете особено внимателни в действията си, възможно е да ви разочароват ваши професионални намерения или сами да създадете условия, противоположни на стремежите ви. Не се съгласявайте с ново обещание без подписан договор.

ЛЪВ

Събота е успешен ден за вас, което се дължи изключително на вашия професионализъм и търпение при прецизното изпълнение на задълженията. Повишеното чувство за отговорност е условие за проява на истинската ви природа, грижейки се за просперитета и на другите.

ДЕВА

Мнозина представители на Дева са предразположени към рискове днес. Шансът ви не е много висок и ако рискувате, ще е не само безполезно, но и вредно за вас. Склонни сте към прибързани действия, което няма да ви донесе нищо добро. В деловия живот влагайте повече търпение и аналитичност.

ВЕЗНИ

Активни сте по отношение на личните си планове в събота. Днес може да проведете важни срещи, свързани с ваша идея, но най вече с подготовка за реализацията й. Не е ден за начало на нова дейност. Благоприятно ще е развитието на финансовите ви дела.

СКОРПИОН

Събота определя финансови успехи за Скорпионите. Успешни ще са и контактите ви, които при едни се изразяват в преговори и уточняване по делови въпроси, а при други в подписване на договор. Налага се да приведете в ред ангажиментите си, които често са по няколко наведнъж, няма да ви е трудно, но трябва да подходите по нов начин.

СТРЕЛЕЦ

Днес сте с повишен емоционален тонус, което се дължи на положително развитие на интимните ви контакти или на добра новина от любовния ви живот. Каквото и да е, ще ви помогне да постигнете всичко, което е прицелна точка на усилията ви. Успехът ви ще е още по-значителен, ако се ангажирате с нещо, което смятате за трудно осъществимо. За мнозина денят ще е много красив откъм емоции.

КОЗИРОГ

Миролюбиви, търпеливи и с висок престиж сте, Козирози, и днес ще защитите качествата си в присъщия им стил. Имате възможности за силна реализация, но малцина ще се възползват от тях, защото съдбата често ви ги предоставя и приемате шанса си за нещо нормално. Той е в личен план, където ви очакват приятни изживявания с любим човек, ще ви сюрпризират с нестандартен подарък.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте философски настроени, и при това с необходимата задълбоченост. За всички е валидно благоразумието и предпазливостта в отношенията и контактите. Възможно е ваше намерение във финансовата сфера да пропадне, днес не се занимавайте с него. Някои ще имат възможност да докажат правотата си, както и добрите си намерения. Весело празнуване на всички влюбени!

РИБИ

Положителните и отрицателните влияния при Риби в събота са еднакви, ще се редуват ту успехи, ту трудности. Има вероятност ваше намерение да пропадне, не залагайте на дейност, в чийто успешен завършек не сте убедени. От друга страна, имате шанс и възможности за придобивки, някои ще получат добри новини по важен въпрос.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *