ХОРОСКОП ЗА 15 АПРИЛ

ОВЕН

Много успешен ден за придобивки е понеделник за Овен и вероятно мнозина от вас ще имат успешни действия в това направление. Лесно ще постигнете договориране за извършване на дадена работа и безпрепятствено можете да извадите необходимите документи. Днес активността ви е завидна и ще успеете във всичко.

ТЕЛЕЦ

Понеделник за Телците е успешен ден, предоставящ добри възможности за действия в различни сфери на практическия живот. Работният ви ден ще бъде положителен, където при някои ще се говори усилено за повишение, което непременно ще се осъществи. Трудностите произтичат от делово пътуване, отложете го.

БЛИЗНАЦИ

В първия работен ден мнозина от Близнаци хващат здраво в ръцете си онова, което им предстои да извършат, гарантиращо им успех. Имате добър късмет и той няма да ви напусне, но не разчитайте само на него. Ще ви бъде предоставено правото на избор по въпрос, отнасящ се до работа. Бъдете дипломатични с колегите си.

РАК

Мнозина имат проблеми с работата, но понеделник е доста положителен ден и ще съумеете да се справите с тях. Активно търсещите работа ще имат шанс да се успокоят, тъй като ще получат ангажимент. Непреодолими трудности ще срещнете при решаване на проблеми, зависещи от администрации. Бъдете упорити!

ЛЪВ

Силен понеделник за Лъвовете и чрез активността си можете да постигнете много. Успехите се концентрират в контактите, които сега имат еднакви възможности в личната и деловата сфера. Проблеми ще имате от професионално естество.

ДЕВА

Чужди влияния ще определят настроението, начина на работа и потенциалните възможности на всички от Дева. Някои от вас са с блестящи професионални възможности, където ще е налице финансовият успех и възможностите за идейни реализации. Други от Дева имат да решават тежки проблеми и са доста объркани.

ВЕЗНИ

Днес Везните са закриляни и покровителствани, което значително ви облекчава. Проблемите ви са вкъщи и е разумно да потърсите начин за отстраняването им. Ще постигнете успех при разрешаването им, като промените отношенията с близките си. Добро е развитието на контактите в деловата сфера, използвайте ги!

СКОРПИОН

Динамично е движението на Скорпионите и това ви приближава към желани висоти. Понеделник носи и някои проблеми, които се отнасят до пътуване, контакти и подписване на договори. Бъдете съобразителни и не се доверявайте прекалено много на никого. Може да се стигне и до загуба. Избягвайте спорове с началници.

СТРЕЛЕЦ

В понеделник Стрелците са доброжелателни и с радост ще помогнат на близки и приятели. Денят е много добър за контакти и имате много голям късмет днес, но той трудно ще се осъществи по парични въпроси. Професионалният ден ще премине успешно за вас и можете да се надявате на помощ, която ще получите.

КОЗИРОГ

С голямо нежелание мнозина от Козирог започват първия работен ден от тази седмица. Голяма част от вас са затънали в проблемите си, които при някои са доста остри, а разрешаването им трябва да стане едва ли не незабавно. Ще постигнете успех, но за съжаление той няма да бъде моментален, бъдете търпеливи. С повече отговорност се отнасяйте към домашните разногласия, колкото и да са големи, нещата са поправими. Ще възникнат трудности във връзка с ваши решения.

ВОДОЛЕЙ

Ведро е настроението на Водолеите в понеделник, а делата ви ще бъдат спорни. Имате сили да разгърнете мащабно възможностите си в сферата на финансите. Ако мислите върху план за съвместна работа с ваши приятели, сега е времето да направите първите крачки за реализацията му. Някои от вас имат здравословни проблеми.

РИБИ

Понеделник бележи началото на края на тежък изнурителен труд за вас, отнел ви доста сили. Усилията ви дават добър плод и можете да бъдете спокойни за по-нататъшното им развитие. Много добър професионален израз имат родените под Риби днес и съществуват реални възможности за постигане на по-високо заплащане. Очаква ви ново запознанство с човек, който пристига отдалече и е свързан с вашия бизнес. Добър фактор за печалба е пътуването, особено за търговци и бизнесмени. Ще получите добри съвети или инструкции за развитие на бизнес планове.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *