ХОРОСКОП ЗА 16 ОКТОМВРИ

ОВЕН

Позовавайки се на интелектуалните си наклонности, Овните активно се впускат в своите задължения. Сряда е много добър ден за математиците и бизнесмените. Денят е с много благоприятни предзнаменования за вашия бюджет и работа с пари. Отново има предпоставки за промяна в бизнеса. Някои ще извършат трансформации в съдружнически бизнес.

ТЕЛЕЦ

Сряда е прекрасен ден за Телците, особено за артистите и въобще хората на изкуството. Въпреки проблема с парите денят е свързан със силни емоции и важни събития във вашия живот. Някои от вас ще получат съобщение във връзка с грешка, която сте направили. Потърсете съвета на мъж от дома ви или от протектор за правилната корекция. От служебен аспект може да се сблъскате с проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Може да се каже, че сряда е неприятен ден за Близнаци и предупреждението е да потърсите помощ за разрешаването на проблемите. Денят е свързан с емоции, на които обаче трябва философски да погледнете и да не отдавате значение на неприятни новини от финансов характер.

РАК

Много важно известие би могло да промени положението на домашния статут при Раците. Това е събитие, което действително ще ви накара да се замислите и да потърсите нови начини в деловата си дейност. Имате и влиятелна подкрепа, стига да се възползвате. Служебни проблеми ви създава жена, вероятно началничка. Ако проявите необходимата квалификация, ви предстои да се справите успешно с работата.

ЛЪВ

Сряда е много плодовит от професионално естество ден. Ще бъдете натоварени с доста работа, но и последствията от справянето ви са много благоприятни. При някои от Лъв са характерни служебни повишения или обществена изява и популярност. Необходима е по-голяма гъвкавост и мекота в отношенията.

ДЕВА

И при Девите има много работа днес във връзка с облагоприятстването на финансите. Предстои ви наистина да допринесете за стабилитета си в това отношение, но проблемът стои във ваши ръце и се налага да се справяте самостоятелно. Известни новини могат много да помогнат желаната от вас промяна. Сряда не е подходящ ден за разрешаване на домашните проблеми и е по-добре да отложите за друг ден.

ВЕЗНИ

Този ден при Везните е характерен с благоприятна трансформация в събитията и личността ви. Нещата се подреждат от самосебе си и това ви кара да погледнете от друг ъгъл на околните. Способността ви да вниквате в чуждите помисли може много да ви помогне в контактите днес, като прекратите някаква връзка.

СКОРПИОН

Сряда е неприятен ден за Скорпионите от гледна точка финанси и някои от вас ще почувстват остра нужда от пари. Вероятно днес няма да имате възможност да разрешите проблема и търпеливото изчакване е правилната ви позиция. Отрицателните емоции на тази тема са по-характерни за мъжете от знака, докато жените могат сериозно да разчитат на по-възрастен мъж за осъществяване на желанията си.

СТРЕЛЕЦ

Тежък ден за представителите на Стрелец. Много по-уязвими сте по отношение на неприятните събития в семейно-роднинските отношения. Иначе сряда е много благоприятен ден за професионалната ви реализация. В службата ще сте удовлетворени от труда си и финансовия му еквивалент. Със служебните задачи се справяте без много усилие и положителните резултатите няма да закъснеят.

КОЗИРОГ

При Козирог сряда е свързана с много работа, но и с много плодовитост от положените усилия. Ще се радвате на добри финанси и полезни бизнес сделки при партнирането. Не разчитайте обаче на съдружници. Делата ще намерят реализацията си само във вашите ръце. Много благоприятно е предложението на партньор спрямо вас. В службата се формира някаква новост, която ще бъде много добра за вас.

ВОДОЛЕЙ

Сряда е свързана със силни емоции и важни промени в живота на Водолеите. Самите вие ще се чувствате разпънати от противоречиви чувства. Благородството и алтруизмът отново ще ви заставят за жертвоготовност, но по отношение на финансите и службата ви това не е изгодно за вас. Вслушайте се в собствената си интуиция и резултатите няма да закъснеят. Очаква ви благоприятно развитие на бизнеса. Добре е в сряда да обърнете по-голямо внимание на съвет от колега на работното място.

РИБИ

Рибите трябва да са много внимателни за поведението си в службата в сряда. Склонни сте към грешки и неправилни реакции на работното място. Много фатален може да бъде конфликтът ви с началник или колега. Застрашени са не само финансите, но и професионалните ви позиции. Работете спокойно и концентрирано, разчитайте единствено на собствените си сили и възможности.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *