ХОРОСКОП ЗА 18 ОКТОМВРИ

ОВЕН

Днес Овните са в духовен подем, в творчески и артистични начинания ще имате успех. Отделяйте възможно най-много време за учение и самоусъвършенстване. Академичната атмосфера ще породи интересни идеи, стимулиращи разговори и дискусии. Все пак не допускайте любимите ви хора да се почувстват пренебрегнати.

ТЕЛЕЦ

Ако днес успеете да приключите някаква задача, ще почувствате огромно облекчение. Прекарайте повече време сред природата. За някои от Телец пари ще станат повод за кавга с близките. Овладейте положението, но не опитвайте да наложите на партньора си своите разбирания. Бъдете толерантни в отношенията с околните.

БЛИЗНАЦИ

Петък е подходящ ден за пътуване и на далечни, и на близки разстояния. Ако имате свободно време, подходящо е да го посветите на четене или учене. Постарайте се днес да бъдете самите себе си. Ако ви се налага да търсите работа, днес няма шанс да спечелите лесно конкурс за място. Търпението ви ще бъде възнаградено.

РАК

В петък Раците са притеснени финансово, трябва да връщат взети назаем пари, но макар напоследък да работят добре и да заслужават увеличение на заплатата, не го получават. Очертаващите се при вас контакти са на ниво днес. Хората, с които ще се срещнете, ще ви окажат необходимата ви подкрепа.

ЛЪВ

Лъвовете в петък са твърде оптимистично настроени и уверени в себе си, но това няма да ви помогне. Възможно е да ви отхвърлят, да наранят чувствата ви, дори да ви унижат. Ще срещнете студенина и у най-добрите си приятели без видима причина. Овладейте се, налага се сами да се справите със затрудненията.

ДЕВА

В петък ви безпокои нещо, което отдалечава спокойствието и сигурността от вашия дом. Паричните проблеми не са най-подходящата тема за разговор с вашия партньор днес. Не разчитайте и на здравия си разум, в службата се усамотете в някое ъгълче и свършете тихо работата си. Така ще забравите проблемите.

ВЕЗНИ

В петък светската програма на Везните е претоварена, вечерта могат да възникнат проблеми при изпълнението й. Възможно е партньорът ви да е неразположен, което ще ви разочарова безкрайно. Не се отказвайте да отидете и да се забавлявате, нуждаете се от това. Ще получите подкрепата и на приятелите си.

СКОРПИОН

Днес професионалните умения при Скорпионите най-после ще получат признание, възможно е повишение в службата. Внимавайте с парите! Не ги давайте на хора, които реално нямат нужда от тях, а просто ви използват. Подбирайте контактите си и добре пресявайте приятелите си, някои ще се окажат скрити врагове.

СТРЕЛЕЦ

Ако днес ви се стори, че партньорите ви са студени и незаинтересовани, бързо задействайте резервите си от толерантност, разбирателство, внимание. Може би те се нуждаят от допълнителна топлина и подкрепа. Ако искате да промените течението на семейния живот или да му се противопоставите, ще имате успех само по този път. Днес се очертават и много ползотворни контакти.

КОЗИРОГ

Обмисляте финансови решения, които да получат дългосрочно приложение. Възможно е да проучвате как да увеличите общите приходи в семейната каса. Вашият перфекционизъм едва ли ще привлече вниманието на близките за съвместни действия, макар че е възможен успех. Отделете повече време и за себе си. Добри възможности имат пътуващите за успешен и емоционален ден.

ВОДОЛЕЙ

Брачният ви партньор или любимият човек са хората, на които може да разчитате напълно днес. Откровеното отношение към тях ще ви помогне да определите общите ви цели. Възможно е заедно да се заемете с нещо съвсем ново и различно, което ще е интересно и за двама ви. Днес е подходящ ден за ново начало.

РИБИ

Напоследък ви притискат умора и грижи, но здравето ви е отлично, настроението също е добро. Положителното ви и жизнерадостно отношение към проблемите ще ви помогне да ги преодолеете. Добре е да обърнете внимание и върху здравето на близки хора и лечението им, а за вас самите да опитате нова диета. Безпокойствата при мнозина са свързани сега с финанси.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *