ХОРОСКОП ЗА 19 ЮНИ

ОВЕН
Доброто влияние на някои фактори в сряда създава условия за градивност в действията и изобретателност. Но, от друга страна, много ярко е изразена личната ви експанзивност, която пречи на утвърждаването ви. Тя причинява неспокойствие и води до риск или до започването на нов проект.

ТЕЛЕЦ
Сряда ще донесе някои неприятности за Телците в сферата на деловия живот чрез избраната от вас крайна позиция. Редно е да избягвате крайностите, спекулата, хазарта и склонността към авантюристични действия, към които днес мнозина са готови да прибегнат.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са ограничени в действията си днес и не бива да насилвате ситуацията и възможностите си. Онези, които се стремят на всяка цена да решат проблемите, ще се сблъскат с непреодолими трудности, а в някои случаи е възможно да си навредят фатално. Някои от вас имат добри възможности за служебна изява.

РАК
У мнозина от Рак е силно изразена любовта към науката и израстване в кариерата. Желанията и стремежите ви са напълно разбираеми, но само с желание нищо не се постига. Наистина повечето от вас имат съвсем реални основания за социален и духовен растеж, но често самите вие сте спирачка за тези постижения.

ЛЪВ
Твърде тежка е тази сряда за мнозина, защото ще се сблъскате със ситуации, които крайно ще ви изнервят и разгневят. Възможно е да бъдат предизвикани от твърдоглавото упорство на човек, с когото трябва да проведете делови разговор. Не ви липсват възможности за реализация.

ДЕВА
От родените под Дева сега почти всички са доста неспокойни и допускат грешки в действията си. У мнозина желанието за придобивки взима връх и води до липса на реализъм. Положителни контакти няма да ви липсват и дори придобивки, но едва ли ще се задоволите само с постигнатото. Трябва да бъдете по-въздържани.

ВЕЗНИ
Трудностите не ви напускат и днес, но вътрешният живот и изобретателната ви мощ са най-доброто оръжие срещу неуспехите. Не точно те са темата на днешната сряда, а по-скоро условията на ограничения, които ще принудят мнозина да търсят изход от създалото се положение. Съществуват добри финансови възможности.

СКОРПИОН
В мнозинството си Скорпионите са тревожни в сряда. Положителното развитие на делата ви не зависи от личната активност. Странични фактори задържат успеха и просто трябва да изчакате отминаването на неблагоприятното влияние. Това никак няма да ви забави, творческият подем е налице за голям процент от Скорпион.

СТРЕЛЕЦ
Трудоспособността и професионалните качества са на подобаваща висота у Стрелците днес. Никак няма да ви е трудно да решите някои мъчни въпроси, които ви занимават от дълго време и вече са се превърнали в проблеми. При контакти с административни инстанции е по-добре да ползвате чужда намеса, за да имате пълен успех.

КОЗИРОГ
В сряда на мнозина от Козирог се налага да запазят спокойствие, за да могат да извлекат максимална полза от развитието на процесите, характеризиращи деловата и професионална обстановка за деня. Сега тя е динамична, но вие трябва да не се увличате в този ритъм. Съществуват неблагоприятни показатели.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите не се чувстват много добре, но мнозина ще трябва да се преборят със здравословното неразположение или нежелание за активни действия и да работят за личния си напредък. Силен творчески заряд притежавате и трябва да започнете изграждането на база за изявата му. Не изпълнявайте работата си механично.

РИБИ
За Рибите сряда ще бъде неудобен ден поради невъзможността да действате според намеренията си. Проблемите сега са свързани с дома. Други от вас изпиват ударите на неблагоприятната социална обстановка, в която са принудени да се борят безспирно и за най-малките придобивки. Необходимо е да запазите спокойствие.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *