ХОРОСКОП ЗА 2 АПРИЛ

ОВЕН
Мнозина от вас имат върху какво да мислят. Проблемите са професионални и ви безпокоят не на шега. Но разумното поведение никога не води до неприятности. От особена важност за мнозина са контактите днес и преди всичко тези с влиятелни хора. Те ще бъдат причина за успокояване.

ТЕЛЕЦ
Едно ново запознанство ще ви представи добра възможност за професионална изява или такава в дадена сфера от бизнеса. Други от Телец са определили петък за пътуване по въпроси от деловия живот. Денят предлага добри възможности за реализация в сферата на финансите.

БЛИЗНАЦИ
Позитивен ден е петък за Близнаците и създава положителни условия за реализация. Главно направление за вас са придобивките и за активните от знака няма да бъде трудно да постигнат такива. Друга група от вас не са съвсем бодри поради безсъние.

РАК
Положителното влияние на деня действа върху родените под Рак предимно за делови реализации. Засилен е вашият предприемачески афинитет и постигането на съответните успехи е само въпрос на време. Трудности ще се явят при онези от вас, които са невнимателни.

ЛЪВ
Повишеното безпокойство у мнозина от Лъв се дължи на интуитивно схващане за предстоящи трудности в делата. Мнозина от вас са с това усещане от сутринта и са предварително готови за неотстъпчивост. Такова мислене е погрешно и само ще задълбочи някои разногласия.

ДЕВА
Изключително разсъдливи и дори подозрителни трябва да бъдат днес всички родени под Дева. Препоръката се отнася до съветите, които ваши приятели или хора от деловите среди ще ви дадат. Не ги приемайте, защото са погрешни и ще унищожат дълговременен труд.

ВЕЗНИ
Петък е важен ден за много от Везни и говори за ползотворно обединение в сферата на деловия живот. Някои от представителите на знака гледат с огромно недоверие на такава крачка, но сега може би все още ви е трудно да схванете в пълнота предстоящото развитие на такова взаимно дело.

СКОРПИОН
Петък е обикновен ден за Скорпионите, но не ви липсва професионална ориентация и на тази база за някои от вас денят ще донесе успехи. Възможна е и парична печалба при някои от знака. В службата си трябва да избягвате разправии с колегите и конфликти с началството.

СТРЕЛЕЦ
С трудности и препятствия започвате да се сблъсквате още от сутринта, което навежда мнозина от вас на мисълта, че им предстои не много добър ден. Действията ви ще са възпрепятствани от редица фактори и в крайна сметка нервността ще надделее. Ако имате възможност, отидете в планината и релаксирайте, отдайте се на спокойствието, което ще получите там, и така ще запазите нервите си от обтягне.

КОЗИРОГ
Засилен е деловият живот на Козирозите и днес на някои от вас ще бъде направено изгодно предложение за съвместен бизнес. Можете напълно да повярвате на онова, което ви предлагат, и да бъдете сигурни, че нещата не са преднамерено украсени, за да изглеждат по-примамливи. Запазете добрите взаимоотношения с бизнес партньорите си, те са мнителни и недоверчиви към вас заради чужди нападки.

ВОДОЛЕЙ
Излишно е да проявите подозрителност към някои служебни нива и да смятате, че имат негативно отношение към вас. Всичко се движи съвсем нормално, а отказът, който някои от вас ще получат от шефа си във връзка с определено искане, не може да бъде критерий за отношение. Мнозина се надяват на протекция от човек, на когото вярват и разчитат на неговата намеса в подходящото време.

РИБИ
Не вярвайте на обещания, които целят да ви успокоят по даден проблем, свързан с вашата работа, а действайте до пълно постигане на исканията ви. Много важно за постигане на такъв успех е още днес да не се възпирате, а да проявите настойчивост и да отстоявате правотата си. Ще ви струва немалко нерви, но бъдете стриктни в изпълнение на задълженията си и ще останете удовлетворени.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *