ХОРОСКОП ЗА 2 ЮЛИ

ОВЕН

Позитивната нагласа ще ви помогне да превърнете недостатъците в предимства. Разглеждайте конфликтите от по-мащабна гледна точка и изобретателността ще ви подскаже вярно решение. Възможностите да разширите кръга на приятелите си са почти неограничени. Преценявайте добре постъпките си.

ТЕЛЕЦ

Очаква ви ден, изпълнен с щастие и късмет. С особена сила това се отнася за всичко, свързано с работата ви. Ще започнете да се отнасяте към задачите си по-отговорно и компетентно. Ще бъдете весели и ще проявите чувството си за хумор. Юристите Телци днес успешно ще завършат някои дела.

БЛИЗНАЦИ

Денят е подходящ за начало на дълго пътешествие. Ако сте ученици или студенти, можете да очаквате отлично представяне на тежките изпити. Близки или роднини ще ви изненадат с нетипична за тях щедрост.

РАК

Днес сте радостни и експанзивни. Имате настроение да се заемете с финансовите си проблеми. Може да ви увеличат заплатата, а това означава, че ще ви бъде по-лесно в разпределянето на семейния бюджет. Късметът ви работи и в сферата на финансите, ще реализирате важна сделка.

ЛЪВ

Чувствате се свободно и комфортно с партньора си. Много подходящ ден да потърсите нови забавления на открито. Една юридическа бъркотия ще бъде разрешена справедливо, така че никой няма да понесе загуби. В четвъртък ще имате повод за празнуване и среща с дългогодишни приятели.

ДЕВА

Самоувереността, уменията и вродените способности на Девите ще направят добро впечатление на потенциален нов работодател. Денят ще бъде изключително плодотворен. Ако сте решили да потърсите нова работа, приемете професионален съвет и тогава вземете окончателно решение.

ВЕЗНИ

Ще разберете, че в службата също може да бъде забавно. Всичко зависи само от това от кой ъгъл ще погледнете нещата. Колегите ви ще бъдат в чудесно настроение и с готовност ще ви сътрудничат. За вечерта си уредете среща с човека, на когото държите. Предстоят ви приятни емоции.

СКОРПИОН

Денят е благоприятен за личните ви връзки. Имате настроение да се заемете с финансовите си проблеми. Проблемите ви за деня са свързани с децата или близък родственик. Ще научите новина, която ще ви извади от равновесие. Преди да се разгневите, изслушайте внимателно и другата позиция.

СТРЕЛЕЦ

Вие сте в добро и оптимистично настроение. Не се колебайте – днес е благоприятен ден за пътуване, независимо дали наблизо или на голямо разстояние. Ще ви върнат пари, които сте дали назаем. Късметът ви работи в службата, където ваши колеги ще ви дадат ценен съвет за предстояща дейност. Не се колебайте да се захванете с ново начинание, ще ви спори във всичко.

КОЗИРОГ

Неочаквани приходи ще ви зарадват точно навреме. Възможно е да спечелите парична награда или да получите премия за извънреден труд. Не правете излишни компромиси. Дайте ясно да се разбере, че не възнамерявате да отстъпите от позициите си. Дипломацията е вашето оръжие, но понякога се налага да се действа с твърда ръка. Не си правете илюзиите, че ще ви разберат правилно!

ВОДОЛЕЙ

Доволни сте от работата си и сте в отлично настроение. Партньорът ви е по-сговорчив и сърдечен от обикновено. Ще ви спори и деловата работа. Съобразявайте се все пак и с чуждото мнение. Приемайте спокойно всеки един проблем в службата, ако се сблъскате с такъв и той няма да ви навреди. Опитайте се да балансирате между началниците си, за да успеете да прокарате идеята си.

РИБИ

Четвъртък ще бъде чудесен ден за Рибите. Далеч от чуждо влияние, ще успеете да разрешите сърдечен проблем, и то така, че никой да не бъде наранен. Вечерта прекарайте с любимия човек. Неговата жизненост и оптимизмът му ще се пренесат и върху вас. Ще осъществите печеливша сделка, която ще стабилизира финансовото ви състояние, което е поразклатено в последните месеци.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *