ХОРОСКОП ЗА 2 ЮЛИ

ОВЕН

Днес дамите Овен са доста предпазливи и това е добре, не давайте гласност за своите намерения и планове, за да си спестите противопоставяне. Сега успешно можете да елиминирате финансови проблеми, а разговори с началници ще дадат добри резултати в тази връзка. Успешен ден за бизнесмените.

ТЕЛЕЦ

Силно изразителна е изявата на Телците днес, а позициите ви сред обществото са непоклатими. Отшумяват и притесненията ви за пари. Разгърнете творческите си възможности и ще се радвате на “плодове”. Спокоен ден, лесно ще се справите със задълженията си.

БЛИЗНАЦИ

Прекрасен е петък за Близнаци. Слънчевото настроение и доброто ви самочувствие ще донесат приятни изживявания и емоции при срещи и контакти. Лек ще е и работният ви ден, ако не спорите с началници и влиятелни лица. Не си създавайте врагове в бизнеса – неравенство в позициите може да разстрои отношенията ви с партньори.

РАК

Хубави изненади очакват днес Раците, добри съобщения, подаръци или специални услуги ще стимулират надеждата и вярата ви в хората. Сега и домашните ви взаимоотношения са “слънчеви”. Добре е обаче да сте по-предпазливи и прилежни в работата си, бъдете услужливи и отзивчиви.

ЛЪВ

Петък е приятен ден и за вас, но с едно наум за дамите от знака – много е важно да се заемете съвестно с делата си, при това от позицията на подчинение. Това ще направи добро впечатление и ще ви зарадват неочаквани симпатии, подкрепа и успех. Успешен ден за решаване на финансови въпроси. Бизнесмените в никакъв случай да не рискуват.

ДЕВА

Дамите от Дева имат пълен картбланш за реализацията си днес. Всички от знака имат добри възможности във финансовата сфера, нарастване на авторитета в обществото. Някои са неудовлетворени в професионален аспект – не се огорчавайте и не се отдавайте на фатализъм, разчитайте на бъдещето. Денят е проблемен.

ВЕЗНИ

Кой знае защо, мнозина от вас се държат като обидени. Някои се притесняват по професионални причини, но само от вас зависи да реализирате успехи. Бъдете ведри и контактни, задействайте чара си и ще получите нужната ви подкрепа. Бизнесмените спокойно могат да се облегнат на съдружниците си, особено ако са жени.

СКОРПИОН

Днес трябва да проявите благородство и търпимост във взаимоотношенията, споровете само ще ви навредят, особено в службата, където противоречия с началник може да ви компрометират. Търсете съдействието на посредник, имате солидни протекции, на които сега можете да разчитате. Денят е много подходящ за бизнес, ще имате сигурни печалби.

СТРЕЛЕЦ

Вероятно мнозина от вас са силно огорчени от семейно-роднински неприятности. Сега не можете да ги промените. Потърсете удовлетворение в професионалния ден, освен реализация на възможностите си там ще намерите и специалните симпатии и внимание на началници и колеги. Контактите с приятели пък ще ви донесат радост и пълнота.

КОЗИРОГ

Някои Козирози се вълнуват от проблеми, касаещи парично наследство или щети, нанесени от роднини. Всички обаче ще се радвате на добър финал на работната седмица, особено дамите от знака. Ще можете да се похвалите с израстване в кариерата. Важно е да отделите повече време за срещи и контакти с познати, приятели, колеги, които ще напрежението, натрупало се във вас.

ВОДОЛЕЙ

Разочаровани сте от развитието на финансовите ви дела, действително са възможни щети, но благородството ви и дистанцирането ви от спорове на тази тема ще дадат добър резултат. Бъдете бдителни и внимателни при срещи и контакти с определени хора. Делата в бизнеса носят успех, радвате се на стабилната подкрепа и коректни отношения на съдружници и партньори.

РИБИ

Само от вашето поведение ще зависи денят ви. Може да се радвате на успех и услуги от околните, може и да предизвикате игнорирането си, ако влезете в остър спор. Петък е изключително благоприятен за бизнес и плодоносни резултати. Добри колегиални взаимоотношения в работата ще заздравят приятелство или връзка с по-висшестоящ човек.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *