HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ХОРОСКОП ЗА 22 ФЕВРУАРИ

ОВЕН
В сряда верността е вашето преобладаващо чувство и то ще доминира при контактите ви, прераствайки в ненужно съчувствие. Ще бъде по-разумно, ако не го демонстрирате и проявите повече необходимата бдителност.

ТЕЛЕЦ
Днес някои от вас ще имат доста дръзко държание в стремежа си да бъдат на по-изгодна позиция, но този опит едва ли ще има успех. Ще възникнат противоречия в службата и по въпроси, които ви интересуват. Не насочвайте вниманието си към парични дела, неуспехите са налице.

БЛИЗНАЦИ
Близнаците днес са много разтревожени и чувстват деня като критичен. Напоследък са се “навързали” странни случайности около вас и напрежението ви е огромно. На работното си място много от вас очакват “атака”.

РАК
В сряда е твърде вероятно да попаднете на удивителни находки или да направите неочаквани разкрития, това има значение за хората на науката. Някои ще получат приятни известия от делови характер, те може би имат отношение към бъдещите ви планове.

ЛЪВ
Към всички делови въпроси, срещи и разговори, които ще бъдат вашият делови израз днес, трябва да подходите с особено внимание и градивен подход. Не прибързвайте с действия или изявления. Днес вашата интуиция работи много силно и ще спечелите, ако се вслушате в нея.

ДЕВА
В сряда сте усърдни и разчитате на своя шанс. Това е най-силното, на което можете да разчитате днес. Вашият делови и професионален живот сега се ползва с особено предимство. Онези от вас, които изживяват кризисен период в делови отношения, могат да очакват промяна към добро.

ВЕЗНИ
Днес Везните са упорити в стремежа си да превърнат сряда в успешен ден. Има шанс за такова постижение, но трябва да действате умерено и методично – точно това ще ви липсва и характеристиката на дневната ви активност съдържа елементи на крайности и прибързаност.

СКОРПИОН
Денят е много успешен за всякакъв вид контакти и може да бъде определен за повечето от Скорпионите като обществен. Ще осъществите нови връзки, нови съюзи или ще проведете срещи и преговори. Професионалните ви позиции са добри, но трябва да разчитате на собствените си възможности.

СТРЕЛЕЦ
Сряда не ви сблъсква с трудности и денят ще е спокоен, но вашите енергии са неукротими и ще действате решително и със замах. В такива случаи е невъзможно нещо да ви се опре и макар че трудности не се очертават, ако евентуално се появят, ще ги преодолеете бързо и лесно. Не се ядосвайте за неща, които не можете да промените.

КОЗИРОГ
Днес много от вас ще се сблъскат с проблеми в службата си. Поради недовършена работа сте претърпели загубили за някакъв проект. За други сряда е положителен ден и ще ги приближи към осъществяването на лични намерения, които при едни имат професионална насока, а за други се определят в сферата на приятелските контакти, при трети – интимни срещи.

ВОДОЛЕЙ
Много добри са показателите за сряда и позволяват напредък на делата ви, защото отношенията с околните са добри, можете да се ползвате от стабилна подкрепа и не сте лишени от дарования. Някои от вас са с понижено самочувствие и нежелание за активност поради лични проблеми. Не са на дневен ред личните ви проблеми, ваш приятел се нуждае от помощта ви. Окажете я!

РИБИ
Вашите прибързани действия са плод на някои притеснения, които не са основателни. Налице е известна умствена отпуснатост, но тенденцията е временна и не е обезпокоителна. Някои имат домашни проблеми, които не търпят отлагане и ви принуждават да бързате с разрешаването им. Възможностите ви за справяне с тях са големи.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *