ХОРОСКОП ЗА 22 ЮЛИ

ОВЕН

В четвъртък мнозина от Овен са отдадени на размисъл и не е изключена безсънна нощ. Професионалният ден се ограничава с много работа, която изцяло ще ви погълне. Важно е да се справите, защото от това зависи и финансовото ви удовлетворение. Бъдете дипломатични със съдружник-жена.

ТЕЛЕЦ

Добре е да не споделяте плановете си за деня, да запазите в тайна намеренията си за действия. Търпението и вярната интуиция ще бъдат ключът към интересуващите ви въпроси. В службата ще се сблъскате с доста неприятна ситуация, но вместо да се включвате и повлиявате, съсредоточете вниманието си към ангажиментите.

БЛИЗНАЦИ

В четвъртък Близнаците имат много тежък ден. Неприятностите се изсипват направо от нищото, тъй че бъдете предпазливи и нащрек. Жените Близнаци са доста огорчени от нечие поведение в службата. Преглътнете обидата, всякакви разяснения и обяснения ще бъдат безрезултатни.

РАК

Днес Раците са психически затормозени на тема финанси, а имате и нечие чуждо вмешателство в тази сфера. Внимавайте с роднините, могат да ви засегнат и да причинят допълнително безпокойство. Обтегнати са и взаимоотношенията ви с партньора. Напрегнати сте, но ще имате приятен служебен ден. Имате подкрепа от висшестояща жена в службата.

ЛЪВ

Имате парични притеснения и вътрешни безпокойства, но в четвъртък ще получите подарък в това отношение. Вероятно, неочаквано за вас, някой ще ви подкрепи и по този начин ще си разрешите паричния проблем за днес.

ДЕВА

Четвъртък е трудов ден и мнозина от вас ще бъдат затрупани с работа и ангажименти. Денят не е подходящ за разрешаване на парични въпроси. Отложете тези занимания, няма да имате успех. Служебният ден е ползотворен, но не излагайте изискванията и правата си пред шефовете, ще си причините големи неприятности.

ВЕЗНИ

Проблеми затрупват Везните в четвъртък и те се отнасят най-вече до службата ви. Каквото и да се опитвате да постигнете днес, няма да имате успех и дори само ще си навредите. Отложете при възможност някои от ангажиментите. Бизнесмените Везни ще се радват на добри резултати, спокойно може да поверите дейността си днес на жена.

СКОРПИОН

Доста труден ден за жените от Скорпион. Има преумора и психическо пренапрежение, които пречат за реализация. Налице са някакви здравословни проблеми, но при повече активизиране бихте имали добри резултати. Хубава е домашната атмосфера днес. Бизнесмените от знака залагат повече на партнирането в четвъртък.

СТРЕЛЕЦ

Хубав ден за Стрелците с финансови сюрпризи. Много ярка е изявата в професионален аспект – нарастване на възможности и авторитет. Предупреждението за всички от знака е да не се доверяват на колегите и да избягват разговори за проектите и идеите си. В четвъртък се забелязва напрежение на парична основа в дома ви, провокирано от големи неотложни харчове. Ситуацията в дома ви е достатъчно напрегната и е хубаво да се съобразявате с обстановката.

КОЗИРОГ

Внимавайте, Козирози, изправени сте пред изпитателен служебен ден. Неприятностите са значителни, а и здравето ви е застрашено. Пазете се и от злополуки. В друг аспект проблемите ви на работното място са следствие от измяна или заговор срещу вас с цел напускане на поста. Четвъртък носи ядове във връзка с пари, не допускайте грешки в отчетността им.

ВОДОЛЕЙ

Четвъртък е неприятен ден за Водолей. Доста трудности изникват на пътя ви, а по финансови въпроси усилията ви ще бъдат безполезни. Отложете справянето с този вид задачи и насочете вниманието си най-вече в контактите. За служебните си ангажименти е добре да работите в съюз с някого, само бъдете честни в отношенията си. Само така ще свършите всичко докрай.

РИБИ

Рибите са затруднени днес поради преумора, затова е добре да се възползвате от нечия подкрепа. И тя няма да ви липсва в лицето на шеф, от когото имате пълна свобода на действие. Професионалният ден е труден, но и важен, защото може да касае разследвания или обсъждания на неясни обстоятелства. Внимавайте в дома си – обстановката е силно напрегната.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *