ХОРОСКОП ЗА 24 АПРИЛ

ОВЕН
Голяма част от Овните ще бъдат зарадвани днес от изгодни възможности в любовната сфера. Освен това не е за пренебрегване и шансът за професионална реализация. Очаква ви хубава промяна, за някои се свързва със задгранично пътуване. Понеделник обещава и печалби, но може да коства изхабени нерви и конфликти.

ТЕЛЕЦ
Прекрасен ден за вас, с лекота ще постигате замислите си. Ако поставите начало на нова дейност, ще се радвате на успешно развитие. Сега смелите и предприемчиви действия са по-благоприятни, отколкото пасивността и изчакването. Имате изключителен шанс да подобрите качествено живота си.

БЛИЗНАЦИ
Изпъкват изгодни възможности за ползотворен ден, ще бъдете и лично облагодетелствани. В този смисъл е видна намесата на влиятелен мъж в делата ви, вероятно приятел. Не е изключено днес да сте по-заети, но усилията ви ще бъдат възнаградени.

РАК
Възможно е понеделник да ви изненада с неприятна промяна, бъдете нащрек в отношенията си с околните. Не влизайте в безсмислени спорове. Не е изключено да бъдете огорчени, измамени от човек, на когото вярвате.

ЛЪВ
Предстои чудесен ден за Лъвовете. В живота ви се извършват промени, които засягат както интимната, така и деловата дейност. Откриват се шансове за качествен професионален растеж, за увеличаване на финансовите доходи. Нищо чудно някои от вас да заминат зад граница с цел укрепване на положението си. Потръгва ви и в любовта.

ДЕВА
Понеделник се характеризира с хубава промяна и гарантира успех за предприемчивите от знака. Денят е подходящ за нови начинания. Звездите фиксират благоприятни възможности за развитието на професионалните ви дела, въпреки че може да ви ядосат с демагогия днес. Внимавайте вкъщи, забелязват се неприятности.

ВЕЗНИ
В живота ви настъпва хубава промяна, но не е изключено днес да се сблъскате с някои проблеми. Откриват се изгодни възможности по професионална линия да припечелите нещо допълнително, но точно толкова сте застрашени от парични измами и разправии. Човек, който се нарича ваш приятел, също може да ви излъже с нещо.

СКОРПИОН
Скорпионите в понеделник може да бъдат засегнати от неприятности. Става дума за промяна, непредвидени събития. Внимавайте в общуването си с околните – близки, приятели и познати. Възможно е човек, когото обичате, да ви създаде главоболия. Трудно ще премине работният ви ден. Някои от вас ще се радват на опора от брачния партньор.
СТРЕЛЕЦ
Изглежда този ден поставя начало на един позитивен период. Ще се радвате на успехи, а перспективите са още по-обнадеждаващи. Изпъкват нови стимули за извършване на важни поправки в бизнеса, както и за подобряване на отношенията с любимия човек. Очертават се приятни трансформации и вкъщи. Очаквайте гости.

КОЗИРОГ
Понеделник не е лек, но решителността ви ще бъде възнаградена, ще постигнете желаните резултати в търсене на правата си. За някои Козирози административни задачи относно уреждане на документи. Ще имате успех, може да разчитате и на добро отношение от влиятелен мъж. Семейните между вас да не влизат в спорове вкъщи. Избягвайте парични занимания днес, защото денят е слабо изразен за такава дейност. Не сте застраховани от измами.

ВОДОЛЕЙ
Очаквайте хубав и много успешен понеделник, особено във връзка с пари. Наблюдават се доста изгодни предпоставки за осъществяване на желанията ви, не е изключен и хазартен шанс. Силната ви интуиция ще бъде верен съветник при взимане на важни решения, при конкретни действия. Изпъква хубава промяна от домашно естество.

РИБИ
Денят ще ви затрупа с работа, изглежда твърдо сте решили да приключите задачите си. Понеделник е подходящ за семейни и битови дела, но не сте предпазени от разправии по парични въпроси. Възможно е да се почувствате оскърбени в този смисъл. Внимавайте в службата, пазете се от допускане на грешки. Не се преуморявайте. Пътуване в чужбина ще ви укрепи финансово.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *