ХОРОСКОП ЗА 24 ЮНИ

ОВЕН
На работещите представители на Овен ще се предостави случай да покажат способностите си, предприемачите ще разширят бизнеса си. Ако живеете под наем, може да ви предложат да освободите квартирата. За всеки случай отрано започнете да си търсите ново жилище. Семейните едва ли ще намерят свободно време за себе си.

ТЕЛЕЦ
Представителите на Телец тази седмица ще вложат много труд и време в работата си и усилията им ще бъдат възнаградени. Несемейните Телци може да завършат роман с личност, чието внимание и интерес отдавна са привлекли. Семейните от вас ще се занимават главно с домашна работа. Ще се радвате на хармония у дома.

БЛИЗНАЦИ
Близнаците ще имат възможност да докажат основателността на замислите си. От държавно учреждение можете да очаквате финансови постъпления. Има вероятност да направите кратко пътуване. Нова и интересна промяна ви очаква в любовта. Ще чуете радостна вест от телефонно обаждане.

РАК
Днес Раците могат да очакват помощ в работата си. Възможно е от тях да получите бизнес предложение, което трябва сериозно да обмислите. У дома всичко постепенно ще се уталожи, но с близките си в никакъв случай не подхващайте теми, които могат да предизвикат разногласия.

ЛЪВ
Лъвовете ги очаква напрегната работа, но усилията ви ще започнат да носят плодове. Може да получите делово предложение за работа. За осъществяването му са нужни уникалните ви умения и познания в дадена област. Този проект трябва да бъде реализиран и ще ви донесе слава.

ДЕВА
Девите ги чакат успехи в понеделник. Длъжни сте да направите всичко възможно да използвате шанса си. Ще получите финансови предложения, които могат да доведат до увеличение на доходите ви. Материалното ви положение ще бъде гарантирано. Ще получите разбиране от началниците. Любовта ще ви носи голяма радост и удоволствие.

ВЕЗНИ
В личен план Везните няма да имат проблеми в понеделник. Младите жени от Везни ще имат по няколко ухажори, но те вероятно ще предпочетат да дарят с любовта си някой друг. Все пак трябва да внимават, за да не се почувстват измамени. Вниманието им ще бъде привлечено от личността му и те ще трябва да го информират за това.

СКОРПИОН
Доста объркан ден е понеделник за Скорпионите. Забелязват се неприятности от лично естество, които ще са причина за служебни проблеми. Не пренебрегвайте съвет, даден ви от приятел. Денят е хубав за любов, но прекомерното увлечение по любовните похождения може да ви отдалечи от работата и дома ви.

СТРЕЛЕЦ
Успешен е понеделник за Стрелците, всичките ви планове и проекти ще се осъществят. Денят е малко напрегнат в делово отношение, но не се отпускайте и продължавайте да работите, усилията ви ще бъдат възнаградени. Очаква ви хубава промяна от социално естество, ще постигнете материална сигурност. Любовните ви връзки ще се заздравят.

КОЗИРОГ
Козирози, в понеделник се откажете от старите си подходи и намерете по-ефективни методи за постигане на успех. Не отлагайте прекалено дълго плановете си, потърсете възможност да ги осъществите още сега. В любовта нещата може да приемат неочакван обрат към по-лошо и вината за това ще е изцяло ваша.

ВОДОЛЕЙ
За Водолеите понеделник ще бъде напрегнат ден. Възможно е проблеми да ви тласнат към взимане на силови мерки за промяна на положението. Агресията е характерна за вас в понеделник и това може да стане причина за неприятности в контактите. Неочаквано ще получите възможност да обедините делово пътуване с почивка. Ще се изисква от ръководителите ви повече ангажираност от ваша страна за нов проект.

РИБИ
В понеделник ще осъществите делово пътуване, което ще се окаже плодотворно. Днес може да ви се наложи да бъдете посредници в семеен конфликт и да бъдете въвлечени в тайна интрига. Постарайте се да не вземете страна. Ще ви зарадват новости и приятни съобщения, свързани с изпълнение на ваш проект. В службата може да разчитате на колега. Семейните едва ли ще намерят свободно време за себе си въпреки огромнто им желание.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *