ХОРОСКОП ЗА 24 ЯНУАРИ

ОВЕН

Петък е с прекрасни характеристики и ви дава блестящи възможности. Денят е много печеливш, стига по-сериозно да се заемете с делата си. Необходима е по-настойчива ангажираност от днес, тъй като има вероятност повечето от Овен да се разминат с успеха.

ТЕЛЕЦ

Труден е петък за Телците и без подкрепа отвън или консултации с определени лица няма да можете да се справите със задачите. Налице са печалби днес, но има и трудности за преодоляване, а резултатите не е сигурно, че ще ви задоволят.

БЛИЗНАЦИ

Недоволни от себе си са Близнаците днес. Възможни са здравословни неразположения или душевен дискомфорт, които да парират възможностите ви за действия и реализация. Постепенно нещата ще се нормализират. Петък е свързан с финансов стабилитет и някакви придобивки за дома.

РАК

Много успешен ден за Раците, но е задължително за по-важните за вас въпроси да вземете “присърце” нечий съвет. В професионален аспект денят е силно печеливш и обещава материална подсигуреност и добър социален статут. За повечето от вас са характерни добрите новини в петък. Хубаво е да се ползвате от тях по-настойчиво, за да успеете.

ЛЪВ

По-сериозна заинтересованост спрямо ангажиментите и проблемите, които имате да разрешавате, е необходимото качество при Лъвовете. Забелязва се отпуснатост и нехайство по отношение на важни дела. Денят ще ви сблъска с доста трудности.

ДЕВА

Емоционално започвате петъчния ден, може би под въздействието на различни от очакваните събития. При Девите има разочарования от финансов характер – незадоволително възнаграждение или работа. При някои усложненията са вследствие недоверието ви спрямо съвет от страна на човек в дома ви.

ВЕЗНИ

Петък е неприятен и повечето от Везни ще се чувстват като във вакуум. Възможна причина е недискретното ви поведение или направено от вас изявление спрямо високопоставена личност. Все пак е добре в притеснението си да не реагирате агресивно. Денят е благоприятен за обществени контакти и за дела, свързани с бизнес.

СКОРПИОН

В петък Скорпионите са интимно и сантиментално настроени. Забелязва се голяма активност при някои от вас, докато други, в стремежа си да свършат повече работа, ще работят повърхностно. Пътуващите днес да не се ангажират с много дейности, защото няма да успеете да ги свършите.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците имат много голям късмет днес. Това обаче не дава правото на никого да определя какво са заслужили другите за труда си. Не трябва да рискувате в делата си заради това, че петък носи голям шанс. Професионалният ден е пълноценен. Интимните стремежи на някои от вас клонят към изневяра. Помислете добре, преди да го направите. Стресът при някои е в повече и това се отразява на здрвето им, което е нестабилно.

КОЗИРОГ

Без помощта на сътрудници или ваши близки приятели днес е невъзможно да успеете с всички дела, с които възнамерявате да се ангажирате. В службата ви съществуват доста неясноти, които ще ви обременят, и задълженията ви ще станат още по-неизпълними. Някои от вас сега взимат прибързани решения, за които не след дълго ще съжаляват.

ВОДОЛЕЙ

Когато се амбицирате за делова активност, веднага сте в състояние да постигнете стремежите си. Днес имате прекрасно разпределение на възможностите, към тях прибавете един изящно изработен план и го приложете на практика. Контактите ви се открояват с особена сила. Така всяка работа, с която се заемете, ще доведете докрай.

РИБИ

Необходимо е да заделяте повече време за мислене, преди да вършите дадена работа. Повишена е вашата енергичност и днес всичко ви се вижда лесно и бързо постижимо. Резултатите ще бъдат недостатъчни поради прибързаните ви действия. А възможностите ви наистина са големи, особено за творчески подход към работата. Избягвайте конфликти, ще изречете думи, за които по-късно ще съжалявате.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *