ХОРОСКОП ЗА 25 НОЕМВРИ

ОВЕН

Измъчват ви нетърпение и съмнения, свързани с деловия живот. Оставете нещата да се развиват сами и ще се убедите в несъстоятелността на опасенията си. Налице е помощта на влиятелен човек, скоро ще видите плодовете на получената безкористна и приятелска подкрепа. Бъдете търпеливи.

ТЕЛЕЦ

Понеделник е вашият ден – ще жънете успехи в деловите контакти, в срещите ви в обществото и в административните дела. Започва много добър период за вас, през който ще постигнете голям финансов успех. Гледайте по-отговорно на своите любовни и емоционални “отклонения”.

БЛИЗНАЦИ

Никой не може днес да ви отдели от успеха в няколко сфери от живота едновременно – работа, финанси, дом, лични контакти. Покровителства ви силно положително влияние, носещо успешен период в развитието ви. Коригирайте обаче поведението си – негативен е имиджът ви в обществото.

РАК

Нови възможности се разкриват пред вас днес. Мнозина ще имат полезни контакти с влиятелни лица, но не е наложително да ги обявявате пред близки и приятели, защото ще предизвикате негативно отношение. Някои от хората, с които постоянно контактувате, ви завиждат на талантa.

ЛЪВ

Възможностите ви нарастват в началото на седмицата. В професионален аспект денят е доста труден, затова не прибързвайте с необмислени действия. Ще имате успешни обществени контакти и срещи със съдружници или колеги в професионалния бранш.
ДЕВА

За деловата си дейност и контактите не би трябвало да се съмнявате във възможностите си днес. Бъдете активни във всичко, което имате да свършите за деня. Тревожно е обаче здравословното ви състояние и не е зле да си обърнете внимание, особено тези от вас, които имат хронични заболявания.

ВЕЗНИ

Бъдете активни днес в деловия си живот, ще имате успехи във финансовата сфера, а и по отношение на професията. Противоречиви и подозрителни са обаче разсъжденията ви относно някои обществени контакти, внимавайте с влиятелни хора, които “на драго сърце” ще склонят да ви помогнат. Подбирайте хората, с които общувате!

СКОРПИОН

Ако започнете успешно деня си, можете да очаквате положително развитие на делата си през цялата седмица. Мнозина няма да осъществят уговорени за днес срещи или посещения поради заетост. Това не намалява възможностите ви да се възползвате по-късно. Не се поддавайте на притеснения.

СТРЕЛЕЦ

В понеделник мнозина от вас още не са решили с какво точно да се заемат. Денят е изключително полезен за контакти, за подписване на договори, за пътуване и търговска дейност. Тук успехът ви ще е пълен. Инвеститорите обаче да внимават с паричните въпроси при сключване на договори.

КОЗИРОГ

Някои здравословни проблеми ще затруднят програмата ви за днес. Трябва да сте по-внимателни при контакти и разговори относно намеренията ви, възможно е да се заблудите и да последва неправилна реакция. При финансови дела следете и най-дребните подробности. Ще имате контакт с влиятелна личност. Категоричното ви решение трябва да дойде час по-скоро.

ВОДОЛЕЙ

С каквото и да се захванете днес, победата ви е сигурна. Денят ще създаде условия за дългосрочно и плодотворно развитие. Вашата професионална стабилност е неуязвима, сегашните и бъдещите ви успехи са факт. Оттук обаче е възможно да възникнат известни противоречия с колеги. Днес няма да липсват любовни контакти.

РИБИ

Не се ангажирайте днес със срещи и разговори с хора извън службата ви, ще се разделите с неприятно усещане. Определете деня си за уреждане на административни и съдебни дела. Повишете вниманието си при финансови операции. Ако сте запланували пътуване, най-добре е днес да го отложите. Не отлагайте задачите си, запланувани за деня, за да избегнете финансови ограничения.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *