ХОРОСКОП ЗА 26 ОКТОМВРИ

ОВЕН

Понеделник се характеризира с изгодни възможности в материалната сфера и за мнозина ще донесе придобивки. Денят е много благоприятен за пътуващите по професионални дела. Въобще в професионално отношение ще се радвате на реализация. Днес е засилена атмосферата на интимност в дома ви.

ТЕЛЕЦ

Започвате седмицата с благоприятни условия за постигане на делови напредък. Понеделник е много подходящ за нови начинания и проекти. Ще пожънете успех и в любовта, стига да ви интересуват подобни дела днес. Днес можете да се възползвате от паричната помощ на приятел.

БЛИЗНАЦИ

Понеделник идва с много задачи, но и с приятни новости. Имате добри възможности да уредите парични дела, контактите в обществото са особено ползотворни и със специално значение за мнозина. Мнозина от вас са пред завършване на някаква работа и нетърпеливо ще се стремят към финала. В това състояние ще допуснете доста грешки.

РАК

За Раците първият работен ден от тази седмица е хубав за домашни и лични дела. По отношение на служебната заетост обаче не е изключено да се сблъскате с неприятности. Става дума за измама от колега, която може да причини прекратяване на отношенията. Ще се справите с изпълнението на спешна задача. Любовен шанс за мнозина.

ЛЪВ

Хубав ден за оформяне на документация и парични дела. За мнозина съществено значение има и едно пътуване. По отношение на професионалната работа се изисква особена предпазливост към допускане на грешки. Понеделник е особено важен за бизнесмените.

ДЕВА

Липсата на информация по интересуващи ви проблеми ще предизвика известно объркване у вас днес. Опитите да си я набавите най-често няма да дадат задоволителен резултат. За мнозина денят се свързва с предстоящо далечно пътуване, а за други – перспективи за брак. Ще ви радват придобивки – материални и емоционални.

ВЕЗНИ

Много от Везните днес ще бъдат подозрителни към заобикалящите ги в службата, а някои ще прехвърлят подозренията си и към приятелите. Възможно е на работното място да преживеете разочарование поради неетичното отношение към вас. Денят ще бъде изпълнен с изненади – и приятни, и неприятни.

СКОРПИОН

Понеделник е много благоприятен за професионална изява и реализация. Енергичните действия и активността ви ще дадат желаните резултати. Очаквайте материални придобивки и симпатии от влиятелен мъж. Действайте според плановете си, без да се ползвате от съвети, които някой ще се опитва настойчиво да ви натрапва.

СТРЕЛЕЦ

Изглежда предчувствията ви за скучен и безплоден ден няма да се потвърдят. Наблегнете на контактите, сега те са особено ползотворни за работата ви. Очаквате финансови постъпления, но няма да останете доволни от тяхното количество. Освен това ще удовлетворят и емоционалните ви потребности. Лесно и бързо ще се разсее пониженото настроение, с което ще започнете деня си. Някои от вас ще посрещнат гости в дома си.

КОЗИРОГ

Денят е успешен, но се пазете от допускане на грешки. Бъдете внимателни по отношение на пари. Иначе имате прекрасни възможности да хармонизирате семейните отношения, да постигнете желаната професионална реализация. Бизнесмените между вас са събудили любопитството на съдружниците си, те в момента доста се интересуват от делата ви.

ВОДОЛЕЙ

За вас не остава нищо друго, освен да работите мобилизирано, за да ускорите успешния завършек на делата си. От това никой не може да ви възпре. Сполуката е валидна още днес в сферата на заниманията ви. Във финансовите дела трябва да действате внимателно и да защитавате интересите си, възможно е да възникне напрежение. Заемете се с работите си сериозно и отговорно.

РИБИ

Започвате доста енергично днес, но денят е натоварен с работа. Ще се справите със задачите си, още повече че ще имате подкрепа. За мнозина се явяват протекции от влиятелен мъж. Стойте твърдо на позициите си и освен че ще спечелите, няма да позволите да проявят некоректност и амбиции. Ще получите новини по въпрос, който живо ви интересува напоследък. Възможните варианти за деня са – или ще бъдете отрупани с работа, или любовни копнежи ще витаят около вас.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *